Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek nagyon vékony vagyok?

Szerintetek nagyon vékony vagyok?

Figyelt kérdés

166 cm és 48 kg.

23 évesen :(

L

95%-ban kb ilyen [link]

2014. jan. 10. 13:08
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
gratulálok !! :D Mindenki ezt mondja aki jobb húsban van nálam ...hogy de jó nekem mert mindenkinek tetszem...és még sincs pasim mert nincs mellem -.-"
2014. jan. 10. 13:22
 12/24 anonim ***** válasza:

Imádnálak!

Szeretek főzni! ;)

2014. jan. 10. 13:26
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el, nem azért nincs.

Nekem is picike, és a párom imádja! De az eddigi kapcsolataimnál sem volt ez sohasem probléma, ezért már engem sem zavar, mert tudom, hogy nem ezen múlik.

Sőt! Nekem eleve nem kéne olyan férfi, aki az alapján közeledik hozzám, hogy mi mekkora, mert akkor én egyáltalán nem érdeklem, csak a külsőségek, úgyhogy jobb is, ha az ilyenek elkerülnek.

2014. jan. 10. 13:27
 14/24 anonim ***** válasza:

Nem bántásképp mondom, de szerintem nagyon vékony vagy, a súly-magasság arány is kevés. Azért ne keseredj el, sokaknak tetszik ez az alkat, ráadásul megvan az az előnye, hogy nyugodtan ehetsz bármit, nem hízol el. :)

Ha tovább fogysz annak ellenére, hogy rendesen eszel, esetleg hormonális, vagy más egészségügyi okai is lehetnek, akkor viszont nem árt egy kivizsgálás, de ha tartod ezt a súlyt, szerintem nem kell aggódnod. Az extra vékonyság még mindig nagy divat. :)

2014. jan. 10. 13:36
 15/24 anonim ***** válasza:
Vékony, de nem nagyon. A magasság és súly arány is teljesen rendben. Egészségügyi problémákkal ne ijesszük meg a kérdezőt, tuti semmi baja sincs.
2014. jan. 10. 13:47
 16/24 anonim ***** válasza:
Pár kiló rád férne!
2014. jan. 10. 14:34
 17/24 tevetke válasza:

Szerintem ez még nem az a kórosan sovány alkat, hogy úgy néznél ki, mint egy két lábon járó "Samu"! :) Bár, ha csak a magasságod és a testsúlyod nézném, azt mondtam volna, elég gebe lehetsz, de csalóka, így a kép alapján egyáltalán nem rossz. Én pl könnyen hízok, alacsony is vagyok ( alacsonyabb nálad majdnem 10 centivel) Hát nekem ez jutott :) Minden testalkatnak meg van a maga szépsége/ előnye és persze a hátránya is. Esetleg annyit tudnék javasolni, ha túl vékonynak találod magad, hogy izmosíts kicsit (most a férfiak majd mind jól lehurrognak :D ), de szerintem egy kis izommal teltebbnek látszanál. Pl. guggolás nagyszerűen formálja az alsó testet, kerekíti a popsit, csípőt és csinos lábakat "varázsol".

25N

2014. jan. 10. 15:25
 18/24 anonim válasza:

Sajnos nem tudok teljes mértékben elfogulatlan választ adni, mert én a husit szeretem :P [link]

De tekintve a mai szépségideált, sztem teljesen rendben vagy, sőt nők ezrei ölnének is az ilyen testért. Barátod pedig nem a kis cicid miatt nincs, hanem az alacsony önbecsülésed miatt :P Szóval hajrá ÖNBIZALOM!!!

28F

2014. jan. 11. 15:42
 19/24 anonim ***** válasza:
Nagyon szép az a lány, aki az előző válaszoló által linkelt képen van! :) Csak kár, hogy nem színes kép!
2014. jan. 11. 15:44
 20/24 anonim válasza:

Habár elmúlt már karácsony ;)

[link]

[link]

2014. jan. 11. 16:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!