Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Térdfájással mennyi ideig...

Térdfájással mennyi ideig adnának felmentést testnevelés alól? Tartós kérhető, ha mellette sportolok?

Figyelt kérdés
Lényeg, több napja fáj mind a két térdem. Megerőltetem, mert a tesitanár azt hiszi a tesi a legfontosabb tantárgy, én meg itthon egyéb sporttevékenységet végzek, és így sok. Őszi szünetbe elkezdtem, de épp ezért abbahagytam, meg a hely se volt 100%-os. Aztán most télibe is elkezdtem, és láthatóbb változást tapasztaltam mind erőnlét, mind pszihikailag magamon, mint a fél év mindennapos tesivel. Amúgy tesióránk úgy telik, hogy lépcsőzés és miegymás. Már mondtam a tanárnak, hogy adjon valami erősítést helyette, azt mondta ha nem tetszik üljek le, órai munka 1-es. Úgyhogy nem akarom a tesijegyemmel lerontani a jegyeimet. Mennyi felmentést adnának erre? Mert ha idén már kihúznám nem bánnám. Amúgy itthon kialakítottam egy gépműhelyből egy egész jó tornaterem félét, raktam fel kötelet, karikát, csináltattam bordásfalat is. Vettem kondigépet is. Jól jött az a tippmix 2x 200.000 :D amilyen jól jártam, 2x adtam fel ugyanazt :) Terveztem még, hogy beíratkozok valami küzdősportra, de egyelőre elég volna ez az itthoni, heti 3x egy-másfél óra.
2014. jan. 8. 17:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Ügyes vagy, tényleg jó ötlet, és amúgy is erősödsz odahaza. Mond el ezt a dokinak, biztosan ad felmentést, hosszú távra. De mit akarsz csinálni tesiórán, amíg a többi szerencsétlen lépcsőzik? Nem fognak kiutálni?
2014. jan. 8. 17:27
 2/2 A kérdező kommentje:
Akkor ha tartós felmentésem van nem úgy van, hogy nem kell bejárni? Heti 1 óra van napközbe, a többi vagy 1. vagy utolsó. Azokra nem megyek be, az a heti 1-et meg ha tanulni kell tanulgatok, ha nem meg beülök, úgyis vannak, akiket nem érdekel az 1-es, és leülnek. max beszélgetünk. Áh, nem olyan gyökerek. :) Két része van az osztálynak, egyik rész akik már alkoholisták, részegen járnak, hasonlók, velük nem vagyunk egy társaság. Az osztály másik része meg akikkel jóba vagyok, ők tudják, hogy mi van, és azt is, hogy alapból van személyes problémám is a tanárral. Vagyis neki velem.
2014. jan. 8. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!