Mit csináljak hogy hamarabb elaludjak?
Most hogy Szünet volt 12-óra után keltem mindig tornázok,futok,takaritok stb..szóval kifárasztom magam lefeküdni 23 kor került sor..elalszok de utána hajnali 3 kor felkelek és nem tudok aludni :c 5-7 ig vagyok fel Segítsék!
Altatót nem veszek be..és a tej se segít..:/ Most meg kezdődik Suli..:((
LEVENDULA, levendulaaa!! :)
akár illóolaj, akár leszedsz párat és a párnád mellé rakod szagolgatni, de ajánlom még a dm-be, patikába stb. helyeken kapható levendula virágzat, megfőzni teának,és megiszogatni. olvass utána még :)
(tapasztalat)
Én ezeket ajánlanám: borsmenta,csalan, harsafavirag tea. Csalan lehet fog izleni, akkor ott a másik kettő. Mindegyik vertisztito és a borsmenta nyugtató. Alvas elott igyál belőle és segíteni fog. Engem annyira ellazit, hogy vagy azonnal bealszom tőle, vagy 2percig szinte akaratlanul valami dolgon gondolkodom (ált film folytatása, tudomanyos dolog, vágyakozás).
Másik: Valamin kezdj el gondolkodni az ágyban ami nyugtató. Ezeket zárd ki: iskolával kapcsolatos dolgok, holnapra való megfelelesi kenyszer és annak tervezgetese, "mikor alszom el".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!