Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Melyik a leghatásosabb hashajtó?

Melyik a leghatásosabb hashajtó?

Figyelt kérdés
amelyik a leghamarabb hat, és erős?
2014. jan. 5. 20:51
 1/9 anonim ***** válasza:
na, nem vált be a sós-vizes tej, és holnap suliba kell menned?
2014. jan. 5. 20:58
 2/9 anonim ***** válasza:
Higany. Kicsit mérgező, de olyan gyorsan megy át rajtad, ahogy folyik. Amúgy a ricinus olaj.
2014. jan. 5. 21:04
 3/9 anonim ***** válasza:
Hazudd, hogy megy a hasad! Csak szaladgálj folyamatosan budira, ott próbálj meg szellenteni, hogy szag is legyen. Úgyse nézik meg, hogy van e fos. Hazudj!
2014. jan. 5. 21:04
 4/9 A kérdező kommentje:
nem lógni akarok .. ezért írtam hogy leghamarabb hat mert azt reméltem van olyan ami holnap reggelig hat :/
2014. jan. 5. 21:06
 5/9 anonim ***** válasza:
Holnap reggelre úgyis megemészted, ami benned van. Akkor már minek fosni?
2014. jan. 5. 21:08
 6/9 A kérdező kommentje:
de pont ez a probléma (3 napja) , hogy reggelre sem emésztem meg ..
2014. jan. 5. 21:10
 7/9 anonim válasza:

Ha nem lógni akarsz,ne gyógyszert vegyél be,...menj ki a spájzba,keress szilvalekvárt,egyél meg 4~5 nagy evőkanállal,majd igyál rá egy~két pohár vizet.

Hatásos,és kíméletes is.

2014. jan. 5. 22:03
 8/9 A kérdező kommentje:
próbáltam már szilvalekvárt, de sokat.. aztáán egy csomag aszaltszilvát vagy 1l tejjel ... meg narancslevet tejjel... paradicsomlevet tejjel meg ezeket a házi módszereket de semmi hatás.. még a kamilla tea sem használt cukorral.. ezért kell hashajtó :(
2014. jan. 5. 22:43
 9/9 A kérdező kommentje:
megittam 1l szűzteát :O ennek lesz hatása? és mehetek suliba?
2014. jan. 5. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!