A fül porcába lőtt piercingnek vannak egészségkárosító hatásai?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, és már nagyon régóta tetszenek a fülpiercingek. Azonban még csak most érzem úgy, hogy itt az ideje, hogy én is rendelkezzek egy efféle testékszerrel. Édesanyám nem díjazza az ötletemet, szerinte amellett, hogy esztétikailag nem szép, az egészségemre is károsan hathat. Az én véleményem szerint rendkívül jól mutat, viszont anyának sikerült megingatnia, amikor azt mondta, h különböző betegségek okozója lehet egy fülpiercing. Mi az igazság? Miféle betegségeket lehet tőle kapni? Vagy ez csak tévhit? Kérlek benneteket, hogy aki többet tud erről, vagy megbízható információval rendelkezik, az írjon! Válaszokat elsősorban piercerektől, vagy fülpiercinggel rendelkező emberektől várok! Előre is köszönöm mindenkinek!2008. júl. 15. 22:28
11/15 anonim válasza:
12/15 anonim válasza:
sziaa.^^ én 12 éves vagyok és 11 évesen lövettem ki a porcnál. de am nem éreztem semmit csak amikor belőtték utána égett. am sztem nincs semmilyen károsító hatása iszen már 1 éve megvan.(csak annyi h 1x begyulladt de nem volt vészes csak annyi h fertőtleníteni kellett)egyébkén az a lényag h ha kilöveted akk 3 napig ne érjen vízhez meg h 2 hétig ne cserélgesd meg ilyenek de én az első hét után máris kicseréltem.xDDD és nem is olyan vészes az ára mert én 2-őt csináltattam és úgy fizettünk 2500 ft.-ot!!
13/15 anonim válasza:
attól függ hova szeretnél, nekem pl tragus van és ott van akupunktúrás pont, az éhségé. 2 napja szúrattam tanulóval, semmi gond nem volt, kicsit piros ennyi, az étvágycskkenést sem vettem még észre. Bátran csinálj!
14/15 anonim válasza:
Nekem industrial fül piercingem van, Semmivel se lett rosszabb a látásom, ezt szúrták nekem be elöszőr a septummal együtt.
15/15 anonim válasza:
Kedves Kerdezo! Nalam ez a kerdes most aktualis. Az en kerdesem meg az lenne, hogy peldaul a porcban nincsenek olyan idegek, amiket mondjuk ha eltalalnak, lebenulhat az illeto? (Ne nezzetek hulyenek, nem ertek hozza, es en ettol parazok a legjobban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!