Torokmandula műtét után ami altatásban zajlik?!
Első kérdésedre válaszolva: Attól függ hogy kéred. Van aki altatásban kári, a bátrabbak érzéstelenítéssel. Ha ájulós vagy akkor kérd altatásban...
Második kérdésedre a válasz: Ágytálat fogsz kapni legalábbis az első napokban, mert nem igen lehet felállni, meg hirtelen mozdulatokat csinálni...
Nincs semmi az ágytállal,nem azt nézik ott,hogy mit csinálsz mit nem.Nekem a fenekem műtötték ennyi idősen sipoly miatt,jó nem fiatalokkal voltam,mert feltettek a felnőtt osztályra,de éjszaka nem kelhettem fel a gerinces érzéstelenítés miatt,muszáj volt ágytálba pisilni.Nem ciki,rajtad a takaró senki nem lát semmit,a fülüket meg befogják akkor.
A mandulaműtét meg olyan,hogy.10 évesen vették ki az orrmandulám,helyi érzéstelenítéssel,hát majdnem beszartam,a dokit sugárba hánytam,pedig nem akartam.És igen,rohadtul fáj,főleg mikor felfesztették a szájpadlásom.Másnap sőt harmadik nap sem tudtam nyelni,pedig kellett volna,én inkább kiköptem a vesetálba,mert a nyelés kín volt tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!