Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan tudhatom meg hogy...

Hogyan tudhatom meg hogy mesterséges úton fogantam-e? A Születési órából és percből kiderül? Ha nem akkor honnan?

Figyelt kérdés
2009. nov. 29. 13:08
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

A születési órából és percből szerinted hogy derülhet ki, hogy mesterséges ,vagy természetes úton fogantál-e?

Nem tudod megkérdezni a szüleidet? Vagy aki felnevel(t)?

2009. nov. 29. 13:12
 2/10 anonim válasza:
100%
Abból tuti nem! Inkább kérdezd meg a szüleidet! :-)
2009. nov. 29. 13:12
 3/10 anonim ***** válasza:

Még akkor sem derül ki belőle egyértelműen, ha értesz az asztrológiához és kielemzed vagy kielemezteted a születési képletedet.

Hogy honnan tudhatnád.. kérdezni kell, bár gondolom ezt már próbáltad.

2009. nov. 29. 13:36
 4/10 anonim ***** válasza:

Ha van vonalkód a tarkódon, akkor mesterséges úton :P

Vicc nélkül, születési időből egyedül az egyén korát lehet kideríteni semmi mást nem. Aki pedig mesterséges úton fogant, az ugyanolyan gyerek, mint az, aki természetes úton fogant, max. van pár "testvére" nitrogénben hűtve egy laborban...

2009. nov. 29. 14:16
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. És az igaz hogy abban az órában születtem amelyikben fogantam? Mennyire kell ahoz hasonlítani a szülőkre? Amúgy köszi, sokat segítetek!
2009. nov. 30. 15:02
 6/10 anonim válasza:
Megkérdezed. Egyébként meg nem teljesen mindegy? Így is ember vagy, nem pedig cyborg...
2009. dec. 5. 08:41
 7/10 anonim válasza:
Az biztosan nem igaz, hogy abban az órában születtél, amelyikben fogantál, (már ha a szeretkezés idejét érted a fogantatás alatt, ha a petesejt megtermékenyülését, akkor nem tudom.) Háromszor szültem, mindháromszor kora délután, de abban az időpontban nem szeretkeztünk a párommal.
2009. dec. 5. 22:20
 8/10 anonim ***** válasza:
Én is tudni akarnám, elég lehangoló lehet a tudat, hgoy "mesterséges vagy" :S
2011. ápr. 25. 19:30
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem értem, mi lenne a probélma azzal, ha kiderülne, hogy mesterségesen fogantál meg. Hiszen attól még ugyanúy petesejtből és spermiumból vagy, csak nem kellett szeretkezni ahhoz, hogy anyukád terhes legyen, hanem ezt egy tűvel elintézték. Nincs abban semmi rossz, maga a terhesség és a szülés ugyanúgy ment végbe, mint bárki másnál.

Sajnos, ha valaki gyereket szeretne és természetes úton nem jön össze, ez van.

2011. ápr. 26. 11:20
 10/10 anonim ***** válasza:
Hátnem tudom.. Én ha gyereket akarnék és nem lehetne, akkor inkább örökbe fogadnék, úgyis olyan sok a kisgyerek, akinek nincs családja :(
2011. ápr. 26. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!