Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hol találom ezt az oldalt?

Hol találom ezt az oldalt?

Figyelt kérdés
Régebben rábukkantam egy oldalra,ahol volt egy olyan "szolgáltatás",hogy egy bábun bejelöltem hol fáj,és kiírta,hogy mik lehetnek a bajok.Nem tudom melyik lap volt.Megköszönöm,ha rátalálsz,és leírod melyik oldal az.
2009. nov. 28. 20:35
 1/1 anonim ***** válasza:

Én csak a drdiag.hu - t ismerem. De tudod az a helyzet, hogy az ilyen lapok nem adnak diagnózist. A valóságban és a Dr. House sorozatban is számos tünetet roppant sok betegség előidézhet. (House-ék ezért mondanak több betegségnevet egy-egy eset kapcsán aztán megvizsgálják annak lehetőségét.)

Ha netes lehetőséget akarsz igénybe venni talán jobb bármely orvos válaszol szolgáltatás - sok van ilyen, keress egyet! Ott leírásban össze tudod foglalni a panaszaidat, kérdéseidet és a válaszadó doktor valamivel konkrétabb felelettel szolgálhat. A személyes orvosi konzultációt vagy a vizsgálatokat persze nem helyettesítheti, tehát diagnózist nem ad ez sem.

2009. dec. 6. 03:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!