Valaki linkelne nekem egy oldalt amin, a magyarországon jelenleg tiltólistán lévő drogokat sorolják fel, mivel nem találom a googleval/ha lehet a legfrissebbet/?
Ott van az, és ezzel az is eldőlt melyikünk a hülyegyerek.
Segítsen neked a radai rosseb, találd meg magad, nekem két percbe sem telt. (google->daath2->incb)
Nyilvánvalóan terhes vagy.
Mindkettőben igaza volt. A semmit sem érő oldalról le lehet tölteni egy pdf-et, amiben minden benne van.
Esetleg töltsem le és vigyem át neked CD-n?
Kicsit persze kell keresgélni, de ott van az.
Sajna nincs ilyen oldal, és még ha lenne is, akkor is nehéz lenni napi szinten frissíteni, az kellene hozzá, hogy valakinek napi szintű kapcsolata legyen az összes EU ország jogalkotásával. Az EMCDDA természetesen figyeli a jogi fejleményeket, de ők is többnyire több hetes-hónapos késéssel közlik az ilyen információkat.
Hát kb 2 perc keresésembe telt eme információhoz jutni,szóval szerintem nem te vagy a menő,ne oszd itt az észt,amíg neked nincs több mint másnak.Mekkora tahó vagy...
Amúgy a mefedron betiltásáról tudok,nem tudom végül betiltották -e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!