Ez lehet aranyér?
Figyelt kérdés
Nem tudom sajnos finomabban leírni, szóval a fenekemnél a lyuknál találtam valami furábbat, de mivel korábban sose nézegettem, nem tudom, hogy eddig is ott volt-e? Ha erőlködök, mint amikor pl WC-zel, akkor ilyen kis puha vmi van ott, ami nem akkora, meg nem is úgy néz ki, mint a neten, ezek az óriási aranyerek, de nem tudom az mi. Olyan, mint vmi "kukac". Csak nagyon kicsi. Ha nem csinálok semmit, tehát alapállapotban érek hozzá, akkor nem érzem ott, meg nem látom.
Nem fáj, nem viszket, nem okoz gondot vécézéskor, de ha nagydolog van, és nagyon nagyon nagy dolog, akkor már előfordult, hogy volt egy-két vércsepp. De csak nagyon ritkán.
Most ezzel érdemes orvoshoz menni? Nem szívesen mennék, mert nagyon szégyenlős vagyok, csak ha muszáj.
2014. jan. 2. 14:30
1/2 anonim válasza:
Igen érdemes orvoshoz menni, és hidd el, az orvos csak a bajodra fog koncentrálni, nem egészben rád!
2/2 anonim válasza:
Igen, ez nagyon nagy valószínűséggel aranyér. Egyelőre szerintem nem kell orvoshoz menned, mert ők szinte azonnal műteni akarnának. Ilyen esetben elég a tünetek kezelése (nekem sem volt számottevő fájdalom és viszketés. Vérzés viszont igen). Tünetek kezelésére a legjobb a reparon ( [link] ). Tapasztalatom szerint a legtöbb tünetet gyorsan kezeli, a hámosító hatása pedig bizonyítottan nagyon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!