Aranyér szerintetek?
szúró, fájó végbélnyílás, fájdalmas székelés és friss, piros vér a székleten leggyakrabban aranyérre utal (nekem is ez volt).
Menj el a háziorvosodhoz, gyorsan megvizsgál és ad rá kenőcsöt (ha nem súlyosabb a helyzet). Az ilyen aranyérkenőcsök tartalmaznak fájdalomcsillapítót is így a fájdalom hamar enyhül és lassan de segítenek a problémán. Esetemben már 3 éve tünetmentes vagyok.
A gyomorfájás szerintem nem feltétlenül köthető az aranyérhez.
Lehet végbélrepedés is vagy aranyér is. Nekem mindekettő volt már. Jobb, ha orvos nézi meg, igaza van az elsőnek.
Mellesleg irigylem, hogy a háziorvosa méltóztatja megvizsgálni :)
#1 vagyok. Ha nem tudsz dokihoz eljutni akkor a helyedben elmennék gyógyszertárba. Tanácsot tudnak adni és legalább a tüneteid tudják enyhíteni amíg eljutsz egy dokihoz, hogy ne erről szóljanak az ünnepek.
Nekem anno ezt a kenőcsöt írták fel:
recept nélkül is kapható és nekem bevált. Emellett Neogranormon kenőcsöt is írt a doki. Jobbulást Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!