Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Csípés véraláfutással? Lehet...

Csípés véraláfutással? Lehet valami probléma?

Figyelt kérdés

Szombaton feltűnt, hogy nagyon viszket a bal csuklóm. Később láttam, hogy duzzadt is, valamint ott volt a jellegzetes fehér kis folt is a közepén (ráadásul 2 is). Kenegettem fenistillel. Még másnap is dagadt volt és viszketett. Tegnapra viszont a duzzanat leapadt, viszont belilult az egész terület, ami dagadt volt. Mára már valamivel szebb, bár még mindig véraláfutásos.

Nem nagyon volt még ilyen, hogy csípés véraláfutásos legyen (nem vakartam!), és az is furcsa, hogy kettő van egymás mellett. Testvérem azt mondta, hogy valószínűleg pók. Én nem tudom, mert magát a csípést nem érzékeltem, nem láttam, mi okozta. Szüleim ma látták meg és apu egyből bepánikolt, hogy ezzel orvoshoz kéne menni. Szerintem viszont kiröhögnének.

Jól gondolom, hogy ilyen előfordul, pláne ha közvetlenül csontnál van a csípés (pont a csuklócsontomnál)? Nem kell ezzel orvoshoz fordulni, igaz?

2014. jan. 1. 19:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Számos ízeltlábú juttat alvadás gátló anyagot a szúrcsatornába a szúrással egyidejűleg ettől lehet a csípés körüli véraláfutás. Nem olvastam viszont Magyarországon honos komoly vérzési zavart okozó ízeltlábú-csípésről. Megfog gyógyulni magától ha mégse (másfél hét múlva) akkor menj el orvoshoz!
2014. jan. 1. 19:47
 2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszodat! Mivel napról napra szebb, szerintem pár nap múlva nyoma sem lesz. Én sem gondolom, hogy rendellenes lenne. Csak apum kicsit rámijesztett.
2014. jan. 1. 19:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem kell aggódnod el fog múlni :)
2014. jan. 1. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!