Valakinek volt már alacsony a haemoglobinja?
Figyelt kérdés
80-as a haemoglobinom mert régóta vérzek nőgyógyászti problémák miatt.Kétszer is kikapartak a vérzés mégsem szűnik csak enyhült.Egyik orvos azt mondja 80-nál azonnal vért kell kapjak a másik azt mondja szedjek vasat egyek céklát és rendbe jön..2014. jan. 1. 10:03
1/6 anonim válasza:
Hát igen ez pont a határ. Ha nem szűnik a vérzés, akkor előbb- utóbb adnak vért. Ha megszűnne innen még szépen fokozatosan fel lehet tornázni normál értékre. Vas, C vitamin, folsav mindenképp. A cékla mellett a mák tartalmaz még sok szerves, jól felszívódó vasat, valamint az amarant.
2/6 anonim válasza:
Úgy van,ahogy először írták. Mindenképpen meg kell oldani a nőgyógyászati problémát és megszüntetni a vérzést. Ez a megfelelő étrenddel,esetleg vaspótlással együtt még megoldhatja a vérszegénységedet transzfúzió nélkül.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy írtatok.Mákot nem tudok enni mert epekövem van.Céklát reszelve nyersen eszem májat ,spenótot neo ferro folgammát.Viszont a vérzés igen minimális mert norcolutot szedek...de már lassan 25 napja..amikor nem vérzek semmenyire abbahagyom a norcolutot egy nap után máris vérzek...mi lesz így norcoluton nem élhetek.
2014. jan. 5. 09:15
4/6 anonim válasza:
Nem bizony. Hány éves vagy? megállapított valami konkrét betegséget az orvos,amitől vérzel? Az a gond,hogyha folyamatos a vérzés,akkor hiába szeded a vasat,eszel bármit nem,a vérszegénységed nem oldódik meg.
5/6 A kérdező kommentje:
Szia , 40 éves vagyok..teljesen negatìv lett mindkét szövettan.semmi gond nem lenne testileg màr itt tartunk,hogy lelki okra vezetik vissza.Az sem biztos,hogy jó, hogy 40 kg -ot figytam drasztikus fogyókúra következtében..a vérzés 6 napja megszünt de csak mert Norcolutot kaptam amot hamarosan abba kell hagynom 7 napra ,hogy megjöjjön ettől előre rettegek...egyébként mindent eszek amit írtatok egyedül a màkot nem bìrom az epekövem miatt..
2014. jan. 10. 21:48
6/6 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok mi lesz. Írd majd meg kérlek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!