Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hány centiméter lehetek?

Hány centiméter lehetek?

Figyelt kérdés
Apukám 192cm,Anya pedig 165cm.Én 175cm vagyok, 13/L.Inkább apa vonalait örököltem. :) Köszönöm előre is a válaszokat!
2013. dec. 31. 20:11
 1/5 anonim ***** válasza:

Várj, előveszem az üveggömbömet, és konzultálok a szellemekkel a jövődről.

Addig hajolj meg háromszor Mekka felé, ha kérhetem, hogy átérezhessem az energiáidat.

2013. dec. 31. 20:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Na ez az amit egy genetikus sem tudna megjósolni. Amúgy én úgy láttam, legalábbis a saját barátnőim között anno, hogy általában 13-14 éves kor után a lányok már nem lettek magasabbak, szóval valószínűleg ekkora maradsz. :)
2013. dec. 31. 20:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem úgy 175cm lehetsz, ha nem jól mérted meg!
2013. dec. 31. 20:22
 4/5 A kérdező kommentje:

1.válaszoló:köszi, de ne fáradj!A válaszod nélkül is meglettem volna, de azért köszi :D

Most vagyok 175cm.A tesóm fiú és anya bonalait örökölte és ő 185cm 22/ F.Apa családjában mindenki magasabb.Az egész évfolyamból (8.-os vagyok) Én vagyok a legmagasabb lány.A családom szerint 185 körül leszek én is.

És nem pontos adatokat kértem, hanem, hogy mire számíthatok.Köszönöm a válaszokat! :)

2013. dec. 31. 20:36
 5/5 anonim ***** válasza:
182.546 cm leszel
2013. dec. 31. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!