Szerintetek mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
1 hónapja hányingerem van.Az egész úgy kezdődött még az elején ,hogy sajnos több alkoholt ittam a keleténél és be ettem utána és hánytam.mindig olyan érzésem van hogy na most muszáj hánynom de magamtól nem megy csak ha ledugom az ujjam! úgy meg nem akarok hányni!Családomban nem rég halt meg egyik rokonom gondoltam a stressztől is lehet! félek hogy valami komolyabb de nem értem ahhoz még túl fiatal vagyok.Néha elmúlik a hányinger néha előjön.volt hogy megszünt te miást rá gondoltam előjött2013. dec. 30. 12:31
1/1 A kérdező kommentje:
terhes se vagyok.ez egyik napról a másikra jött ez a hányinger de néha elmúlik hol előjön.
2013. dec. 30. 12:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!