Extrasystoles "rohamok" Nem gond, hogy napok ota tart?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Eddig neha neha jelentkeztek csak a tunetek, de most mar vagy 5 napja folyamatosan van es naponta tobbszor. Kb ugy (100 korul) Mindig azzal jonnek nekem, hogy nem veszes, ne aggodjak, de lassan megorjit mar! Eddig is paraztam amikor csak nehanap 5-6 jelentkezett, de most mar rettegek.
Szoptatok, ezert nem tudom szedni a Concort. A magnezium meg nem sokat segit :(
2013. dec. 19. 13:10
1/4 anonim válasza:
Kardiológus vizsgált már? Ha nem sürgősen menj el az orvoshoz. Addig galagonya virágos hajtásvég tea, Neuroptim /B komplex/. Citromfű tea, Életkristály javíthat az állapotodon. Káliumra is szükséged lehet, de egy laborvizsgálat is feltétlenül kellene.
2/4 A kérdező kommentje:
Szia! Koszi, hogy irtal!
Igen vizsgaltak mar tobbszor is. Nincs elvaltozas a szivemen, semmi koros es mindig meg is nyugtattak, hogy nincs gond es az EKG-n sem latszik semmi, de ennyire durva tuneteket eddig meg sosem produkaltam. EKG-n mondjuk meg sosem sikerult elcsipni extrat. Most nem is idegeskedek es megsem vagyok jol :(
2013. dec. 19. 17:52
3/4 anonim válasza:
Nekem is folyamatosak az extráim! Már megőrülök tőle. Most kezdem a kivizsgálásokat, de pajzsmirigy alul működésre gyanakodnak. Terhesség után gyakori. De tényleg nagyon rossz, egész nap vannak és már csak erre tudok figyelni!
4/4 Gbariella1975 válasza:
Szia!Nem tudom azóta mi a helyzet,de nekem is napok óta extráim vannak. Nekem csináltak ekg,holtert mégis azt mondják egy jóindulatú elváltozás. Baromi kellemetlen. Concort kellene szedni,de nem merem,mert ha jóindulatú akkor minek ilyen gyógyszer. Pajzsmirigy problémám is van, de a leleteim szerint hiába 2 göböm is van, nem toxikus pajzsmirigy működésként diagnosztizáltak.Holott nem tudok aludni,ideges vagyok,extrák vannak,kiugrok a vérnyomásom,és ez mind a túlműködés tünetei.Egy orvos ismerősöm javasolta a magnosolvot,ettől egy kissé elviselhetőbbek az extrák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!