Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet a baj? (bőv. Leírás)

Mi lehet a baj? (bőv. Leírás)

Figyelt kérdés
Kb 2 hónapja állnak fenn ezek: iszonyatos szomorúság, magányosnak érzem magam, reménytelenséget és ürességet érzek, lehangoltság, nem tudok aludni csak max 3-4 órát, iszonyatos fáradtság, nem tudok örülni, mosolyogni csak nehezen de aztán el is száll a pillanatnyi boldogság, nincs semmihez kedvem, volt 2 hobbim de abbahagytam őket, utálom az embereket, negatívan látok mindent a jövőt és saját magaamt is, nehezen kelek fel az ágyból és értelmét nem látom felkelni...ebből a 2 hónapból majdnem 3 hetet beteg voltam ezért sokat is maradtam ki a suliból, utolsó héten már mentem de mindennap minimum 2 dolgozatot írtam és sokat kellett (volna) rájuk tanulni, eddig jól ment a tanulás de manapság már nem mert csak ülök a könyv felett és hiába tanulok nem megy... úgy érzem, hogy iszonyatosan nagy nyomás alatt állok és semmire nem vagyok képes minden olyan nehéz, mintha se érzéseim se érzelmeim nem lennének az embereket viszont utálom, egyszerűen irritálnak, a Karácsony is szar sivár volt, semmi karácsonyi hangulatom nem volt pedig fel van minden díszítve meg stb... aludni 3-4 órákat tudok általába bár az elmúlt 2-3 napba tudtam aludni 5-6 órát is de ugyanolyan fáradt vagyok viszont a szemem miatt aggódok, mert be van vérezve (főleg a bal) és nem fehér a szemgolyóm hanem ilyen enyhén vörös szinte olyan mintha egész éjjel szívtam volna pedig nem csinálok olyat...abban a 3 hónapban amíg beteg voltam egyszer elértem egy olyan pontra egy hétfő éjjel olyan 1 óra körül, hogy annyira szarul éreztem magam, hogy úgy éreztem le kell vezetnem a fájdalmat vagy nem tudom és megfordult a fejemben, hogy esetleg vagdossam magam, de aztán valahogy az eszem azt diktálta, hogy nem, nem csinálunk hülyeséget...és ezt a mondatot ismételgetve úgy fél óráig mászkáltam a szobám fel-le, erőlködve próbáltam leküzdeni ezt az érzést és végül nem csináltam hülyeséget... nem tudom mitől lehet ez, nincs oka, hisz nem történt az életemben semmi olyan dolog ami kiválthatta volna... mi lehet a baj?
2013. dec. 28. 19:40
 1/1 anonim válasza:
Ne haragudj de nem volt kedvem végig olvasni..Az elejéből ítélve tavaly nekem is volt ilyen érzésem. Sajnos én nem tudtam megmagyarázni mai napig sem hogy mi lehetett. Én jártam pszichológushoz meg ilyen 'kopogtatásra'. Amikor előjött az érzés mindig nekiálltam keresztrejtvényt fejteni és akkor én sem jártam suliba mert egyszer előjött a suliban az érzés és elsírtam magam. Otthon is mindig elsírtam magam. Tulajdonképpen ezen csak TE segíthetsz. Saját MAGADNAK kell leküzdened
2013. dec. 28. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!