élj úgy ahogyan én:
napi 4-5 kalóriában gazdag zabálás elengedhetetlen!
- reggelire sütemény vagy más édesség + szigorúan kakaó. többféle sütit egyél, vagy egyél tortát.
- ebédre egyél húsféléket, nagy mennyiségben, amikor csak teheted egyél sült krumplit, ebéd után egyél desszertet vagy egy egész tábla csokit minimum
- ebéd és vacsi között folyamatosan egyél. erre alkalmasak a chips-ek, kis sütemények. én napi 2 csomag chips-et gond nélkül betolok.
- a vacsid legyen jó nagy. felvágottak, esetleg kolbász vagy szalonna (ami a személyes kedvencem), egyél sok kenyeret és itt is igyál kakaót!
- majd jóval később 10-11 óra felé egyél újra édességet, nehogy éhes maradj éjszakára! egy tábla csoki + vmi csokiszelet (pl. túró rudi) gyorsan elfogyasztható.
fontos: semmi mozgás. csökkentsd le a házban botorkálást is amennyire csak lehetséges. napi 6-7 óra folyamatos ülés megteszi.
ó, ezt majdnem elfelejtettem: ha teheted, heti 2-3 vagy 4 alkalommal járj le vmi gyorsétterembe hamburgerezni, vagy mást enni. nagyon jó időtöltés!
végül pedig ezt szívből mondom, a hatás garantált. 16 éves vagyok, fiú és 170 kg a súlyom. hihetsz nekem! elhízni könnyebb, mint amilyennek elsőre tűnik.
hát ha ezzel az étrenddel sem sikerül feladom:D
köszi a válaszokat!
Függ az életkortól is. 14 éves korban még változás alatt áll a szervezet, a sejtek és hormonok fejlődésben vannak, teszik a maguk dolgát. Amikor már megállapodik a szervezeted egy végleges formában, akkor érdemes ezzel foglalkozni. Ha most még nem sikerül híznod, akkor ne is erőltesd. Örülj neki, hogy vékony vagy, sokkal kényelmesebb, mint daginak vagy húsosabbnak lenni. De persze, erről nem mindig tehetünk. Ha felnőtt korodban is nagyon vékonyka leszel, akkor elkezdhetsz gondolkodni a megoldáson, addig nincs sok értelme ezen stresszelni( lányoknál). Előfordul olyan reakciója is a szervezetednek, hogy a sok evéssel és lustálkodással pont az ellenkező hatást éred el. Ez nem vicc, csak nagyon ritka. Nagyon fontos, hogy a testünket ne hanyagoljuk el még hízókúra alatt sem. Mozogni kell, ez nagyon fontos!
Aki valaha is edzett, az tudja és érzi a különbséget az elhanyagolt és a karbantartott test között. Más fogy ettől, de ha megszokja a szervezeted, hogy sokat mozogsz, miközben felfalod egy nap alatt a heti adagodat, akkor az "újra tervezés" beindul, mint a JPS-nél.
A hízókúra alatt is kell sovány ételeket és rengeteg vitamint, ásványi anyagot bevinni a szervezetedbe!
Egy szóval, a hízókúrára talán még jobban oda kell figyelni, mint a fogyókúrára! És semmi biztosíték arra nézve, hogy ez beválik és hízni kezdesz.
Tudtad, hogy a folyamatos és hosszan tartó, elmélyült gondolkodás rengeteg kalóriát éget el?
Ilyen esetekben nem a "nem gondolkodom" stratégiát kell alkalmazni, hanem a könnyed gondolkodás módot.
Azért... Remélem tudtam segíteni valamit :)
Ne keseredj el, ha mindent kipróbálsz, egyszer megtalálod a te saját receptedet a hízásra, mert ez mindenkinél változó, nem egyformán alkalmazható ugyanaz a módszer mindenkinél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!