Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha véres széklet miatt kérek...

Ha véres széklet miatt kérek beutalót a gastroenterologiára, ott milyen vizsgálatokat végeznének el rajtam?

Figyelt kérdés
2013. dec. 26. 20:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet csak aranyered van nem? Am ha bemész egy kellemes végbéltükrözést beújíthatsz. Ha még szűz vagy ott, hamarosan elveszted!
2013. dec. 26. 20:11
 2/5 A kérdező kommentje:

Lehetséges, hogy aranyerem legyen 19 évesen?

És nagyon fáj a végbéltükrözés?

2013. dec. 26. 20:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen, lehetséges, de lehet csak egy keményebb széklet utáni hajszálrepedés. Sokszor van? Sok vér? Am nem tudom milyen a végbéltükrözés, de biztosan szar.
2013. dec. 26. 20:21
 4/5 anonim ***** válasza:

Vérvételre, ultrahangra biztosan elküldenek, de ha éppen végbéltükrözést is indokoltnak tartanak, azon is túleshetsz. Egyébként az aranyér nincs korhoz kötve. Az már gyerekkorban is megjelenhet.

De egyébként egy kézi vizsgálattal könnyen kitapintják, ha van aranyered. Az nem fáj.

Egyébként én nemrég estem át végbéltükrözésen, nekem nem fájt. Jó, nem volt egy kellemes érzés, de nem fájt. Viszont nem is nézték olyan hosszan. Akinek megnézik a teljes végbélszakaszt, esetleg vastagbéltükrözést is csinálnak, na azt elég fájdalmasnak szokták mondani.

2013. dec. 26. 20:21
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem, nincs sok csak pár csepp, és kb. egy hónapja volt először, azóta pedig kétszer. És általában kemény a székletem. De a rostos dolgok engem meg elég kellemetlenül meghajtanak.
2013. dec. 26. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!