Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Túl sokat alszom. Mi lehet az...

Túl sokat alszom. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

A munkám miatt korán kelek hétköznap, ezért nem csodáltam eddig, hogy szombatonként délig-egyig aludtam (14-15 órát).

De most mióta itthon vagyok szabadságon szinte minden nap sokáig alszom. Ha a párom itthon van felkelt, de ha nincs, alszom a végtelenségig. Ma is 13:04 kor keltem, de csak azért mert hívtak telefonon.

Pénteken dolgoztam utoljára, szombaton 17 óráig aludtam.

Hétköznap úgy tudok csak felkelni reggel, hogy egy régi telefonom is be van állítva ébresztőre, és az messze van az ágyamtól, hogy ki kelljen kelnem az ágyból.

Vérnyomásom tökéletes. Kedélyjavítót szedek, lehet attól?

És rettenetesen mélyen alszom.

2013. dec. 26. 16:27
 1/2 anonim ***** válasza:
Kedélyjavítótol lehet. Depressziós vagy?Lehet állítani kell a gyógyszereden, menj orvoshoz
2013. dec. 26. 19:20
 2/2 A kérdező kommentje:
Szorongásos depresszióval kezelnek. Január végén kezjük el a gyógyszeradag csökkentését
2013. dec. 26. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!