Fáj a szivem! Akkor hogy lehet hogy semmi bajom?
Figyelt kérdés
már évek ota néha ugy érzem hogy szur a szivem és nagyon fáj!4éve voltam vizsgáltaon azt mondták semmi bajom,2éve is voltam akkor is azt mondták!
de még is szur!
1hete folyamatosan szur minden nap,naponta kb 30x is
2009. nov. 26. 15:54
1/9 A kérdező kommentje:
amugy 17 éves vagyok
2009. nov. 26. 15:54
2/9 anonim válasza:
nem lehet hogy stresszes vagy pánikbeteg vagy?
3/9 A kérdező kommentje:
aki pánikbeteg az miért?
2009. nov. 26. 15:59
4/9 anonim válasza:
Nekem is sokat szúrt régen, és kiderült hogy nem is a szivem szúr hanem a tüdőm azért mert görbén járok és becsípődik egy ideg a rossz levegővételtől. Nem lehet hogy neked is az a baj?
5/9 A kérdező kommentje:
nem tudom hogy ez ideszámit e de néha van olyan hogy venni akarok levegöt és nem jön csak 3-4. probálkozásra
2009. nov. 26. 15:59
6/9 A kérdező kommentje:
nekem nagyon egyenes tarásom ,már sokan mondták hogy szép,szoval nem hiszem
2009. nov. 26. 16:00
7/9 anonim válasza:
Csak akkor fáj ha levegőt veszel vagy egyfolytában? Mert ha csak levegővételnél akkor simán becsípődött a levegő.
8/9 anonim válasza:
A pánik betegségemnél is ez van.
9/9 A kérdező kommentje:
ma is ültem benn a suliba és hirtelen annyira szurt hogy még össze is hajolt a felsötestem .
nem csak mikor levegöt veszek
2009. nov. 26. 16:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!