Mi lehet a bajom, mitől dobog erősen a szívem?
Figyelt kérdés
Pár napja erősebben dobog a szívem de nem pár percre hanem ha fekszek az ágyban akkor is olyan zavaró és érzem ahogy erősen dobog,érzem hogy nehezen kapok levegőt és nagyon fáradtnak is érzem magam pár napja.Elég stresszes hetem is volt.Gondoltam a kávé is lehet az oka tehát abbahagytam .16/F2011. ápr. 9. 14:56
1/3 anonim válasza:
Stressz is okozhatja. Mivel nem írtál semmi mást, igy javaslom , hogy keresd fel a házi orvosodat a problémáddal.
2/3 anonim válasza:
Szívritmuszavar, stressz, magas vérnyomás. Beszélj az orvosoddal, lehet, hogy napi egy bogyó megoldja az egészet! :)
3/3 anonim válasza:
Lehet az időjárástól is,itt vannak a frontok is,fáradtságtól,stressztől is lehet,de lehetsz pánikbeteg is,azért menj el a háziorvoshoz a biztonság kedvéért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!