Mitől dobban a szívem néha nagyon erősen? (Bővebben lent! )
Néha,(TV-nézés közben, vagy bármikor máskor amikor "nem csinálok semmit", nem mozgok) a szíveb 10-15 másodpercig elkezd dobogni mint az őrült, egész mellkasom szinte beleremeg(lehet csak én érzem így, kezemet ráteszem a mellkasomra nem érződik, csak belülről). Megmértem a vérnyomásom és a pulzusom közvetlen utána, 123/81 pulzus 82 volt. Ugye nem valami súlyos betegség?
Válaszotokat előre is köszönöm!
U.I.: 17/f
nekem ez akkor szokott lenni, mikor aludni készülök, és fekszek az ágyba.. alig birok elaludni miatta
bocs az offért, csak látni akarom, ha irnak ide.
Ilyen velem is megesik, vagy olyan is, mintha a szívem egyet kihagyott volna, és a egy nagyot bedobban, és lüktet a mellkasom. Érdekes, hogy mindig nyugalmi állapotban jelentkezik. Szerintem nincs ezzel semmi baj, mindig rendben szokott lenni a vérnyomásom és a szívemmel sincs semmi gond.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!