Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan lehet elkerülni a...

Hogyan lehet elkerülni a másnaposságot?

Figyelt kérdés

Tudom, a legkézenfekvőbb válasz: ne igyál.. De lesz egy házibuli és jól szeretném érezni magam.

Az gondolom alap, hogy jól be kell vacsorázni a buli előtt és közben is mindig enni kell valamit (pogácsa, csipsz stb...). Minden feles/sör vagy bor után 2-3 deci vizet meg kéne inni. Esetleg van valami más tippetek? Milyen vitamint kéne bevenni és azt a buli előtt vagy közeben, vagy majd csak lefekvés előtt? Esetleg valami méregtelenítő teát és azt mikor buli előtt/alatt vagy lefekvés előtt?

Gondolom a szénsavasat sem (a pezsgőt is?) és a koktélokat sem árt kerülni és lehetőleg minél kevesebb fajta piát kéne inni.

Vitaminból és teából írjatok légyszí konkrét márkát is, ha van már valami bevált termék.

2013. dec. 22. 18:03
 1/9 A kérdező kommentje:
És mondjuk víz helyett nestea is megteszi vagy fontos, hogy víz legyen? Gondolom a gyümölcslé is ugyanolyan jó, ha nem jobb, mint a víz.
2013. dec. 22. 18:04
 2/9 A kérdező kommentje:
És gondolom a mindenféle házipálinkát is kerülni kéne?
2013. dec. 22. 18:06
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne keverd a piákat és ne rúgj be, lehet mértékkel is inni, ha még nem mondták volna és becsípve jól érzed magad egész éjjel. Nem kell lehúzni egyszerre 3-4-5 felest, hanem fokozatosan, iszol mittomén egy-két sört, később 1-2 feles, előtte meg valami zsírosabb kaját egyél, ami szívja az alkoholt. Gyros, hambi tipikusan ilyen.
2013. dec. 22. 18:24
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél PartySmart tablettát.
2013. dec. 22. 18:43
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ha eszek előtte akkor többet kell innom hogy elérjem ugyan azt a hatást és akkor szarabbul leszek másnap. Meg úgy vagyok vele h elején iszok rendesen és utána már csak szinten kell tartani :D és akk közbe már én is zabálgatok is.
2013. dec. 22. 19:09
 6/9 anonim ***** válasza:

Másnap ezt szopogass: NUX VOMICA CH9 (éhgyomorra 1-szer 5 globuluszt)! Patikában kapható. Ne tedd PC vagy mobil telefon mellé! (ez jó szer másnaposságra).

De van egy másik tippem: Kizárólag Chivas Regal whiskyt igyál és ne cukros üdítővel, hanem vízzel.

Tehát fél deci Chivas fél deci vízzel egy pohárban. Ebből megiszol egy egész éjszaka alatt 8-at (este 8-tól reggel 4-ig), akkor másnap semmi bajod nem lesz.

Ja, és ha nem cigizel, akkor sem fogsz pl. hányni.

2013. dec. 22. 21:42
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat, de írjatok még légyszí tippeket:)

Inkább a megelőzésre lennék kíváncsi. Az a baj, hogy beugrós buli és nem tudom, hogy a házigazda miket hoz ki az összegyűlt pénzből, nem biztos, hogy lesz Chivas:C

Esetleg vitaminokról vagy gyógyteákról tapasztalat? (mindkettőt a buli előtt gondoltam meginni/bevenni)

2013. dec. 22. 21:51
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Megelőzésképp csak azt tudnám mondani, hogy ne igyál, de kérted, hogy ezt ne tegyük. :)

Próbálj enni közben, az sokat felszívhat.

2013. dec. 22. 21:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Ihatsz, de nem részegségig!
2013. dec. 23. 06:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!