Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A körmök miért kicsit egyes...

A körmök miért kicsit egyes embereknek? (olyannyira, hogy már vágni se lehet belőle) és hogyan lehetne kezelni? A rendszertelen evés, sok édesség, kevés vitamin miatt is lehet? Mit kell tenni, ha valaki meg akarja nagyobbítani a körmeit? (kézen)

Figyelt kérdés

2013. dec. 22. 14:24
 1/9 A kérdező kommentje:
(körömrágás miatt)
2013. dec. 22. 14:25
 2/9 anonim ***** válasza:
:'(
2013. dec. 22. 14:40
 3/9 A kérdező kommentje:
ezzel most mit is akartál elérni?
2013. dec. 22. 14:41
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem értem a kérdést. Most akkor tudod, hogy miért kicsi (a körömrágás miatt) vagy nem tudod?

Nyilván, ha meg akarod növeszteni, akkor abba kell hagynod a rágást. Lerágott körömre is lehet műkörmöt csináltatni, jó esetben azt nem fogod lerágni, de ez se mindenkin segít. Viszont a cakkos, rágott körömszél tovább ingerel a rágásra, így valamennyit segíthet, ha körömreszelővel kiegyenesíted a szélét.

2013. dec. 22. 14:44
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha rágod a körmöd, akkor egyértelmű hogy a vitaminhiány lehet az oka hogy nincs körmöd. Én se értem pl hogy miért kicsik a körmeim miután levágtam őket a körömcsipesszel, szerintem az is vitaminhiány lehet.
2013. dec. 22. 14:45
 6/9 A kérdező kommentje:

végre egy értelmes válasz.. köszönöm!

én úgy értettem, hogy körömrágás miatt, de hogy rá tesz még egy lapáttal az, ha egészségtelenül eszel? (sok csoki, kevés gyümölcs/zöldség)

2013. dec. 22. 14:46
 7/9 A kérdező kommentje:
neked is köszi:D
2013. dec. 22. 14:47
 8/9 anonim ***** válasza:
Menj el egy jó homeopátiás orvoshoz! Sok jó szer van körömrágásra! Amúgy meg szedhetsz halolaj kapszulát (ehetsz mogyorót, diót, vajat): ezektől jobban nő a köröm, de ha úgyis lerágod, akkor inkább a szorongást kellene meggyógyítani. Más tüneted is van? Pl. lámpaláz vagy félelem a sötétben stb.?
2013. dec. 23. 00:46
 9/9 A kérdező kommentje:
nem más nincs. annyi, hogyha nagy közönség elé kell menni és szólóban valamit elmondani/eljátszani akkor előtte már fáj a hasam meg izgulok de kimegyek a színpadra és semmi para. a sötétben sem félek
2013. dec. 23. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!