Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Minek a tünetei? Gyors segítsé...

Minek a tünetei? Gyors segítséget!

Figyelt kérdés
Kedden megkaptam az oltást h1n1 ellen.aznap nem volt bajom.tegnap estére balázasodtam meg szédültem fájt a fejem.estére vettem be algopyrint és ki is izzadtam a lázt.ma pedig reggel annyira nem volt bajom.viszont hazaküldtek a súliból.lázas vagyok fáj a fejem szédülök.és ilyen slejmet vagy mit köhögök meg fáj a mellkasom:(és nincs étvágyam!!!Na el most az oltás miatt van???Vagy tüdőgyúlladááás????????
2009. nov. 26. 10:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

11:22 - de enélkül meg az is lehet, hogy már halott lenne, mert ahelyett, hogy az oltásra ment volna másfelé ment volna és elütötte volna egy busz...

Én nem is értem, hogy lehet ilyen hülyeséget írni, csak próbáltam egy hasonló hülyeséget mellérittyenteni.

1. nem tudni, hogy bármi köze van-e az oltáshoz

2. nem tudni, hogy az oltás nélkül nem alakult-e volna ki ugyan úgy

3. eleve ez a "volna"zás szerintem idiótaság, előbb-utóbb gondolom mindenki kinövi, teljesen értelmetlen a múlton görcsölni

2009. nov. 26. 11:30
 12/19 A kérdező kommentje:
Persze megyek orvoshoz,csak délútános.Most itthon vagyok,pihenek.Nagyon rosszúl vagyok:(:(
2009. nov. 26. 12:18
 13/19 anonim ***** válasza:
Nekem az oltás éjszakáján,nagyon fájt a nyakam meg a fejem.Aztán reggel,ugy ébredtem mindt ha nem is fájt volna,8 napja kaptam meg az oltást de semmi,jól vagyok.Az ellöbbi véleményeket olvasva szerintem is lappangott benned valami ami kihozta.Jobbullást.
2009. nov. 26. 13:00
 14/19 anonim ***** válasza:
Ha tegnap kaptad meg az oltást akkor kb 2 hét mire védett leszel, addig még elkaphatod, ha ez persze már nem az. Nem tudhatod hogy lappangott e benned az oltás idejében.Én ezért nem is merem beadatni, mert vagy köhögök vagy folyik az orrom és nem tudom hogy lappang e bennem vagy nem és hogy hogyan ragálna rá a szervezetem. írj hogy mit mondott a doki addig is nyugodj meg és jobbulást kívánok. 25 lány
2009. nov. 26. 13:07
 15/19 A kérdező kommentje:
3 órától rendel az orvos:SElőtte tehát múlt hét hétfőtől péntekig ki voltam irva,mert megfáztem.De mentem súliba mert felvételi meg stb..Aztán lehet nem gyógyúltam ki belőle:S
2009. nov. 26. 13:26
 16/19 anonim ***** válasza:

13:26 - akkor szerintem annyiról van szó, hogy nem feküdted ki az előző betegségeket.

Alapvető népi bölcsesség, hogy még a legenyhébb megfázást is ki kell feküdni, ha közben ugyan úgy mászkál az ember akkor lehet, hogy a tünetek enyhülnek, de nem gyógyulsz meg, csak épp lappang a téma és egyszer úgyis visszajön talán még erősebben is és közben lehet, hogy a háttérben jól begennyesíti az arcüreged, neadjisten a tüdődet, szóval nem szabad betegen mászkálni akármennyire is fontos. Tanulni otthon az ágyban fekve is tudsz.

2009. nov. 26. 14:04
 17/19 A kérdező kommentje:
Na indúlok a dokihoz.Majd írok hogy mi volt.
2009. nov. 26. 14:36
 18/19 anonim ***** válasza:
majd írd meg :)
2009. nov. 26. 15:34
 19/19 A kérdező kommentje:
Szóval azt mondta az orvos hogy valószínűleg még nem gyógyultam ki az előző betegségemből.És az oltás ezt elő hozta csak erősebben:STorokgyulladás stb..És azt mondta hogy kórházba is kerülhettem volna..gyhogy okuljatok az én példámbóól...mielőtt beadatjátok inkább kérjétek meg za orvost hogy vizsgáljon meg titeket:)Szép napot mindenkinek.Megyek pihenni,mert mindjárt elájulok:S:S
2009. nov. 26. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!