Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Minek a tünetei? Gyors segítsé...

Minek a tünetei? Gyors segítséget!

Figyelt kérdés
Kedden megkaptam az oltást h1n1 ellen.aznap nem volt bajom.tegnap estére balázasodtam meg szédültem fájt a fejem.estére vettem be algopyrint és ki is izzadtam a lázt.ma pedig reggel annyira nem volt bajom.viszont hazaküldtek a súliból.lázas vagyok fáj a fejem szédülök.és ilyen slejmet vagy mit köhögök meg fáj a mellkasom:(és nincs étvágyam!!!Na el most az oltás miatt van???Vagy tüdőgyúlladááás????????
2009. nov. 26. 10:09
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
88%

ha fáj a mellkasod, azonnal menj orvoshoz!!!!!!!!!!!!!!!

most!!!!!!

2009. nov. 26. 10:13
 2/19 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:
88%

Az oltástól védettséget még szereztél, de az immunrendszeredet már leterhelte, ezért jött elő valami kórság, ami benned lappangott. (Lehet, hogy egyébként is beteg lettél volna.)

Komolynak tűnik, menjél dokihoz, mert antibiotikumot kell szedned.

2009. nov. 26. 10:22
 3/19 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:
100%
Előző vagyok, bocs kimaradt egy szó;... az oltástól védettséget még NEM szereztél... stb
2009. nov. 26. 10:23
 4/19 issti ***** válasza:
100%
Valószínűleg nem voltál teljesen egészséges amikor megkaptad az oltást. Ne próbáld otthon elnyomni a tüneteket, irány a doki!
2009. nov. 26. 10:26
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Mi is pont így vagyunk az egész család:(

Szerintem nem tüdőgyulladás, én tegnap voltam dokinál, mert nekem is fájt a mellkasom, és tényleg teljesen ezekkel a tünetekkel......mára valamivel jobb..

2009. nov. 26. 10:28
 6/19 anonim ***** válasza:
Ugyanilyen tünetekkel 3 napig volt lázunk, már csak nátha és köhögés. Kb másfél hete tart.
2009. nov. 26. 10:50
 7/19 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, antibiot kaptunk.
2009. nov. 26. 10:51
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Bocsánat, hogy itt kérdezek, de akiknek ugyanilyen tünetei voltak,mind megkapták az oltást? Vagy attól független? Csak mert a férjem is hasonló tünetekkel "küzd".

Szerintem menj el orvoshoz és pihenj sokat! :)

2009. nov. 26. 10:58
 9/19 anonim ***** válasza:

Ha hurutosat köhögsz menj orvoshoz, felír antibiotikumot. Baktériumfertőzés tud ilyet okozni vagy nátha, remélhetőleg nem tüdőgyulladás.

Ha nem túl magas a lázad valószínűbb a nátha, mert a hőemelkedést maga az oltás is okozhatja.

2009. nov. 26. 10:59
 10/19 anonim ***** válasza:
jóezaz oltás:D enélkül lehet h semmi bajod nemlettvolna ésmég a rettegett h1n1-et sem kapod el....
2009. nov. 26. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!