Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől áll be így a nyakam?

Mitől áll be így a nyakam?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Sajnos többször előfordul, hogy beáll a nyakam. De nem úgy, mint amikor valaki rossz pozícióban tartja a fejét és elfekszi a nyakát, hanem egy mozdulatnál érzek egy kis reccsenést a nyakamnál a csigolyáimnál.

Aznap még csak fájdogál, de utána 2 napig nyakmerevítőben fekszek, és nem tudok egyedül még felkelni sem. Ha felültetnek, akkor max. 20 percig tudom tartani a fejem.

Két fájdalomgóc van: az egyik a nyakamban, a másik a bal lapockámban. (És mintha lenne ott egy kis duzzanat is olyankor.)

Ez mitől lehet? Idegbecsípődés? Ideggyulladás? Vagy esetleg a csigolyám van elmeszesedve, és ilyenkor lepattan egy kis darab, ami beáll, vagy begyullad?

Köszi a válaszokat!

2013. dec. 20. 16:53
 1/4 A kérdező kommentje:
Egyébként éjjel szokott ez történni. Már kipróbáltam mindenféle párnát, de így is gyakori a dolog.
2013. dec. 20. 16:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Orvosnál voltál?
2013. dec. 27. 23:17
 3/4 anonim ***** válasza:
ebben az esetben orvoshoz kell menni ugyanis ez egy nem normális állapot. Lehet valamilyen góc ciszta vagy daganat van ott az idegeknél ami zavar és fájdalmat okoz.
2013. dec. 28. 10:34
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Voltam röntgenen, de nem találtak semmit. Azt mondta a doki, hogy lazák a csigolyáim, nem olyan szorosak, mint másnak.

De azt nem mondta, hogy ilyenkor mégis mi történik.

2013. dec. 28. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!