Nektek mennyi az alvásigényetek? Elég nektek 6 óra alvás?
én afféle túlalvó vagyok, szóval ne én legyek az átlagérték, a viszonyítási alap. de azért leírom, ha már egyszer megkérdezted. :D
nekem 8 óra kevés, kb. 10 kell, anélkül használhatatlan zombi vagyok. természetesen sokszor nem jön össze, hogy egyben lehúzzam (egyébként jó mélyen tudok aludni, robbanthatnál is mellettem, meg sem rezzenek), így szoktak lenni délutáni pihenéseim is, hogy kicsit enyhítsek a szétesettségen.
ja és durván éjszakai üzemmódban tudok normálisan létezni, tehát az lenne az ideális, ha reggel 6-tól aludnék pl. délután 4-ig, aztán akkor, utána indulna be az élet... nem tudom, van-e még ezzel így valaki. én most nagyon meg vagyok ezzel lőve, mert ugye a nagytöbbség másképp alszik, máskor szeretne szocializálódni.
én meg mint egy vámpír...
te mikor kerülsz ágyba? lehet, hogy némi átszervezés segítene rajtad, menthetetlen, megoldhatatlan dolgok nem léteznek.
hjaaa, velem előfordult már, hogy huzamosabb ideig 5-6 órákat aludtam. később is, de középiskolai évek alatt volt ez jellemző. iszonyatosan rossz volt.
hazamentem tanítás után és kezemben a kajás tányérral, dübörgő-hörgő metálzenére is elaludtam...
Szervusz! Nekem is nagyon kell a 8 óra alvás, sőt, ha pár napig kevesebbet alszom, be kell pótolnom utána. Matematikával foglalkozom, ha kialvatlan vagyok, egyáltalán nem tudok dolgozni.
Ne hagyd, hogy így maradjanak a dolgok. Az egyik, ami segíthet, a sport. Ha fizikailag jobban elfáradsz, gyorsabban elalszol.
Teljesen sötét van a hálószobátokban? Az is segít. Az elektromos készülékek pici ledjei is zavaróak lehetnek.
Ha reggel, mikor a férjed elment, nem tudsz visszaaludni, akkor szerintem inkább kelj fel, menj el futni fél órát, és inkább ebéd után próbálj aludni (nem tudom, hogy van a munkaidőd, ahhoz kell igazítani).
Korábban lefeküdni nem tudsz? Amit este csinálnál, megcsinálhatod reggel 5-kor. Persze a férjed motoszkálása akkor is probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!