Hanyingernek mik a tünetei, nálatok? Fontos
Figyelt kérdés
Szerencsere ritkán van benne részem, de sokszor nem tudom eldönteni, hogy az e? Érzem a torkomban gombocot csak a mely bofogesek okoznak enyhülést. Ha nincs gombóc akkor fáj a gyomrom és hangoskodik. Most ez tipikus hanyinger vagy stressz?2013. dec. 14. 23:34
1/5 anonim válasza:
A hányingernél nem gombóc van a torkodban hanem úgy érzed mindjárt kidobod a taccsot. Amiről te beszélsz az inkább túlevés okozta puffadás vagy gyomorrontás.
2/5 A kérdező kommentje:
1.bővebben? Mert amikor én kidobtam előtte izzadtam és kiszáradt a szám, mondjuk akkor fel is puffadtam meg sokat ettem.
2013. dec. 14. 23:54
3/5 anonim válasza:
Már megint a hányás félős.
A hányinger tünete a HÁNYINGER!!!!!!!
4/5 anonim válasza:
Lepontoztad,de igaza van az előttem szólónak! A hányinger maga egy tünet. És azt érzed,hogy hányni fogsz,"forog" a gyomros. A gombós,a "hangoskodás" nem hányingert jelent. Inkább pszichés dolog,esetleg emésztési probléma )pl. fokozott savelválasztás),aminek lehet tünete ezek mellett a hányinger is.
5/5 anonim válasza:
A hányinger tünetei az öklendezés,hányinger,hányás és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!