Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől érezhetem a meleget...

Mitől érezhetem a meleget hidegnek?

Figyelt kérdés
Beállok egy meleg vizes zuhanyba, és amit más jó melegnek érez én azt langyosnak, hidegnek. a hideg csapot meg se nyitom, tűzforró vízben zuhanyzok de nekem az a jó meleg. de egyébként is úgy van hogy nagyon fázós vagyok, más már pólóban meg rövidnadrágban van én még szinte kabátban. lehet hogy ez nem valami betegség, de gondoltam megkérdezem. 18/L ha számít.
2013. dec. 14. 14:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Na ez engem is érdekel,mert én is ilyen vagyok!
2013. dec. 14. 14:51
 2/5 anonim ***** válasza:

Alacsony vérnyomás,rossz vérkeringés,fáradtság-kialvatlanság, magas vékony emberek a nagyobb testfelületen több hőt adnak le, ha ez a fázás újkeletű-lehet pajzsmirígy alulműködés is.

Túl forró vizes zuhannyal vigyázzál.nyugalmi helyzetben pl. suliban fázol,vagy intenzívebb mozgás közben pl futás tesi közben is?.

2013. dec. 15. 07:34
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát ebben lehet valami, bár a vérnyomást nem tudom, de viszonylag magas vagyok, pajzsmirigy gond már volt a családban, köszi a választ! Iskolában is fáztam néha, sokszor volt rajtam a kabát óra közben. :S Intenzívebb mozgást már régen végeztem mert felmentett voltam, de szerintem akkor nem volt baj.
2013. dec. 15. 13:26
 4/5 anonim ***** válasza:

m.mindmegette.hu/olvasnivalo/47688

diót mogyorót lehet nassolni,hátha segít 2.válaszoló vagyok

2013. dec. 15. 18:24
 5/5 anonim ***** válasza:

[link]

bocsi,így már jobb

2013. dec. 15. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!