Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy mondjam el a szüleimnek...

Hogy mondjam el a szüleimnek hogy fáj a szívem? Szúr időkönlént . Olyanok hogy mindig nagydobra vernek valamit vagy nem és nem tudom hogy közöljem velük. Kérlek segátsetek 12 lány

Figyelt kérdés
nagyon fonto s mert nem tudom hogy közöljem

2013. dec. 10. 18:36
 1/5 anonim válasza:
100%
Először is nyugodj meg. Nincs a szivednek semmi baja, nem a szived fáj, abban ugyanis nincsenek fájdalomérzékelő idegek. A bordközi izmaid szúrnak, 90% os valószínűséggel merem állítani hogy magnéziumhiány miatt. Az meg nem súlyos dolog. Szerintem ha legközelebb mentek valamiért orvoshoz, akkor említsd meg anyukádnak. Mond, hogy mondja meg az orvosnak.
2013. dec. 10. 18:44
 2/5 A kérdező kommentje:

ezt úgy értem hogy csak a bordámnál vagyis a szívem környéjkén . meg a családomban nagyon sok szívbeteg van ( anyukám is )

de azért köszi a választ

2013. dec. 10. 19:18
 3/5 A kérdező kommentje:
Meg nagyon fáj perpillanat is és a tömegsporton is nagyon fájt és majdnem elájultam kivert a víz és a tanárom mondta mondjam el a szüleimnek
2013. dec. 10. 19:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Ejj, sipirc már orvoshoz ! Kardiológia ! Lehet, hogy csak apró rendellenesség. De ha teszemazt kamra-fibrilláció vagy valamelyik billentyűbel van valami, akkor is nagyon jó eredménnyel tudják kezelni. De ha nem foglalkozol vele, esetleg fibrilláció esetén van hogy pang vagy behabosodik a véred, kapsz egy embóliát és meghalsz. Roszabb esetben agy-embólia és akkor nem halsz meg csak mondjuk lebénulsz esetleg elhal a beszédközpont vagy ilyesmi:-( Komolyan mondom ne játssz vele, mert nem biztos hogy súlyos, de az se mindegy hogy 16 vagy 96 évig élsz !
2013. dec. 11. 22:04
 5/5 anonim válasza:

Első válaszoló vagyok

Elfelejtetted említeni hogy ennyire rossz a helyzet. Így bizony lehet hogy tényleg súlyos. De akkor is inkább a tüdőddel van.probléma, a szív ugyanis tényleg nem fáj. Sürgősen menj orvoshoz. Ha még mindig nem mered elmondani, esetleg megkérheted az edződet, tanárodat, aki szólt, hogy mondd el, hogy mondja el ő a szüleidnek.

2013. dec. 12. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!