Hogy mondjam el a szüleimnek hogy fáj a szívem? Szúr időkönlént . Olyanok hogy mindig nagydobra vernek valamit vagy nem és nem tudom hogy közöljem velük. Kérlek segátsetek 12 lány
Figyelt kérdés
nagyon fonto s mert nem tudom hogy közöljem2013. dec. 10. 18:36
1/5 anonim válasza:
Először is nyugodj meg. Nincs a szivednek semmi baja, nem a szived fáj, abban ugyanis nincsenek fájdalomérzékelő idegek. A bordközi izmaid szúrnak, 90% os valószínűséggel merem állítani hogy magnéziumhiány miatt. Az meg nem súlyos dolog. Szerintem ha legközelebb mentek valamiért orvoshoz, akkor említsd meg anyukádnak. Mond, hogy mondja meg az orvosnak.
2/5 A kérdező kommentje:
ezt úgy értem hogy csak a bordámnál vagyis a szívem környéjkén . meg a családomban nagyon sok szívbeteg van ( anyukám is )
de azért köszi a választ
2013. dec. 10. 19:18
3/5 A kérdező kommentje:
Meg nagyon fáj perpillanat is és a tömegsporton is nagyon fájt és majdnem elájultam kivert a víz és a tanárom mondta mondjam el a szüleimnek
2013. dec. 10. 19:22
4/5 anonim válasza:
Ejj, sipirc már orvoshoz ! Kardiológia ! Lehet, hogy csak apró rendellenesség. De ha teszemazt kamra-fibrilláció vagy valamelyik billentyűbel van valami, akkor is nagyon jó eredménnyel tudják kezelni. De ha nem foglalkozol vele, esetleg fibrilláció esetén van hogy pang vagy behabosodik a véred, kapsz egy embóliát és meghalsz. Roszabb esetben agy-embólia és akkor nem halsz meg csak mondjuk lebénulsz esetleg elhal a beszédközpont vagy ilyesmi:-( Komolyan mondom ne játssz vele, mert nem biztos hogy súlyos, de az se mindegy hogy 16 vagy 96 évig élsz !
5/5 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok
Elfelejtetted említeni hogy ennyire rossz a helyzet. Így bizony lehet hogy tényleg súlyos. De akkor is inkább a tüdőddel van.probléma, a szív ugyanis tényleg nem fáj. Sürgősen menj orvoshoz. Ha még mindig nem mered elmondani, esetleg megkérheted az edződet, tanárodat, aki szólt, hogy mondd el, hogy mondja el ő a szüleidnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!