Mi bajom lehet?
Figyelt kérdés
Tegnap óta rosszul érzem magam. Reggel és este is ment a hasam, ma szintén nem voltam jól reggel... mellé társul egy baloldali alhasi görcs.. ilyen nyilaló fájdalom érzet. Elmenjek az orvoshoz?? Csak mert anyukámtól azt hallgatom h semmi bajom nincs ... nem tudom mitévő legyek.2013. dec. 10. 06:09
1/7 anonim válasza:
lehet hogy valami olyat ettél ami nem volt túl jó a gyomrodnak! diétázz!kifli,tea :P
2/7 A kérdező kommentje:
gyanakszom romlott virslire :S most így beugrott
2013. dec. 10. 06:31
3/7 anonim válasza:
Ha 1-2 napon belül nem leszel jobban, akkor mindenképpen menj orvoshoz. Neki csak hisz Anyukád.
4/7 anonim válasza:
A vastagbeleid görcsölnek,attól van a hasmenésed is. Ezt ugyan okozhatja a virsli,de inkább egy vírus. Járvány van. Diétázz,igyál sok folyadékot, vegyél széntablettát vagy Bolus Adstringenst, Smecta port és probiotikumot. Orvoshoz azért kéne elmenned,mert nem célszerű ilyenkor közösségbe menni,anyukád pedig úgy gondolja: nincs semmi bajod.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, széntablettát már hozattam magamnak, délután elugrok az orvoshoz is akkor. Azért gondolja anyukám hogy semmi bajom mert amúgy is hasmenős típus vagyok, de ez most más, most nem vagyok ideges és nem is menstruálok, tejeset sem ettem... ezek okozzák általában :S
2013. dec. 10. 10:00
6/7 A kérdező kommentje:
csak annyi a baj hogy a háziorvos mindig mindent letud annyival h : cvitamint kell szedni h nelegyél beteg, ha lázas vagy vegyél be algopirint...
2013. dec. 10. 11:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!