Mi lehet a bajom?
Figyelt kérdés
2 hete verzik az orrom,de csak akkor ha kifujom..es az a rossz,hogy allandoan taknyosnak erzem magam es mindig fujom. Mostanra olyan erzes,mintha lenne egy gorcs az orromban ott fent es erzem,hogy fujnom kell az orrom es vagy nem jon semmi vagy verzik. Most a fulem es fogam is faj bar ez nemtudom,hogy ehez kapcsolodik. Mar gozologtettem az arcom,fujom az orrsprayket es bedugtam a fulem. Bevettem ilyen fejfajas es masra fajdalom csillapitot,de nehezen akar hatni. Mi bajom lehet? és Mit csinaljak vele? ORvoshoz ugyse megyunk ugyhogy itthon megcsinalhato dolgokat irjatok. Koszi:)2013. dec. 9. 16:46
1/2 anonim válasza:
Mi honnan tudjuk? Ha orvoshoz úgyse mész akkor így jártál.
2/2 anonim válasza:
Nagyon rosszul teszed, ha nem mész orvoshoz,a vérzés 2 hete tart és te még mindig ülsz a babérjaidon és kezeled magadat.Nem gondolod, hogy a kezeléseiddel még árthatsz is magadnak? Lehet van az orrodban egy érszakadás, vagy valami mirigy stb.Ez nem játék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!