Mennyi ido alatt lehet kockas a hasam?
Figyelt kérdés
1 hete szoktam le a cigirol es elhataroztam,hogy elkezdek edzeni. Amugy is dietan vagyok es ha elkezdek edzeni ugy igazan,mindennap mennyi ido lehet kockas hasam? mennyi ido utan latszik a valtozas majd rajtam?2013. dec. 8. 14:40
1/2 anonim válasza:
Pár hét után megkemenyedik a hasad, lesz tartása, luttyedtseg eltűnik. Kockakhoz több hónap kell.
2/2 anonim válasza:
Nézd, ezt így nem lehet megmondani. Nagyban függ, hogy hogyan edzel. Ha ez az "emelgetek kicsit, meg pár guggolás" naponta feeling, akkor valószínűleg sosem lesz kockás. Ha viszont igazán keményen elkezded, és napi szinten bele tudsz ölni annyi időt, amennyit megkövetel, akkor szép lassan meg fog látszani. Kb. 1-másfél hónap után már látszani fog, hogy feszesebb/formásabb, és szerintem kb. fél évvel a kezdés után már ki fognak rajzolódni a kockák szolidan. Nem úgy, mint egy testépítőnek, de már azért legalább meg fog látszani, hogy keményen edzel rá. Ez után már csak te döntöd el, meddig szeretnéd még kidolgozni az izomzatod. Csak az a lényeg, hogy ne hagyd abba. Vagy végigcsinálod keményen, mint egy viking harcos vagy el se kezdd. :D Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!