Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért vannak stria csíkjaim?

Miért vannak stria csíkjaim?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok és fiú.Kb.másfél éve kezdtek megjelenni az oldalamnál és a hónaljam alatt.Nem vagyok egy pálcika de nem is vagyok 150 kg.Láttam nálam jóval nagyobb db férfiakat és mégsem láttam rajtuk csíkokat.Azért is idegesít nagyon mert férfiakon szerintem nem nagyon szokott lenni.Lehet,hogy öröklés?Hogy lehetne eltüntetni vagy legalább kevésbé észrevehetővé tenni?Vagy magától eltűnik?
2013. dec. 5. 22:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Magától nem fog eltűnni, a bőr hirtelen tágulása okozza ami nem csak hízástól de növéstől is lehet, hiszen a férfiak 21 éves korukig nőnek. Egyébként a vékonyabb bőrűeknél szokott jelentkezni ezért jellemző inkább a nőkre, hiszen a férfiak többségének vastagabb a bőre (hormonok és egyebek miatt). Valószínűleg te azon kevesek közé tartozol akinek vékonyabb a bőre, és a növés tempóját nem tudta követni a bőröd.
2013. dec. 5. 22:11
 2/4 anonim ***** válasza:

Kötőszöveti gyengeség.Homeopátiás készítmények sokat segíthetnek.Schüssler só Calcium-fluoratum D12 és SiliceaD12 tablettákból naponta 3X1-et kell elszopogatni.

A Silicea-t ne használd,ha bármi implantátumod van.Krémekben is lehet kapni.

A homeopátiás készítmények alkalmazási szabályait megtalálod a net-en.

2013. dec. 5. 22:17
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi mindkettőtöknek!
2013. dec. 5. 22:21
 4/4 A kérdező kommentje:

egyébként tényleg érzékeny a bőröm mert nyáron a napon nagyon hamar le égek hiába kenem be magam magas faktoros napolajjal vagy naptejjel.

köszi mégegyszer

2013. dec. 5. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!