Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha egyszer bevettem tök sok...

Ha egyszer bevettem tök sok gyógyszert, hogy hogy nem haltam meg?

Figyelt kérdés
rosszul lettem, kihánytam (mielőtt beszedtem őket ettem egy keveset) de vagy 6 óráig bennem volt.
2009. nov. 22. 18:33
 1/9 anonim ***** válasza:
85%

az a 6 óra nemelég, és mert kihánytad.

az öngyuszik sokszor ott bukják el, h összevissza vesznek be mindent, aminek azlesz az eredménye h kihányják, és nemhalnak meg.

öngyilkosnak is tudni kell lenni:D

2009. nov. 22. 18:37
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
velem is volt ilyen!rá egy órára nagyon rosszul lettem,verejtékeztem bevörösödött a szemem fájt a gyomrom a fejem szédültem aztán elálmososdtam elaludtam,felébredtem hányingerrel páróra mulva,hánytam és utána semmi bajom nem volt! szerencsénk volt!hülyeséget csináltunk és megusztuk! nagyon hálásak lehetünk a szervezetünknek!
2009. nov. 22. 18:38
 3/9 A kérdező kommentje:
de én csa kegy fajta gyógyszert vettem be!
2009. nov. 22. 18:40
 4/9 anonim ***** válasza:
és milyet? mert az se mindegy hogy hány mg-osak.
2009. nov. 22. 18:49
 5/9 A kérdező kommentje:
azt nem tudom, vmi hülye neve volt, és hosszú. 75 mg-os volt asszem (de két üveggel beszedtem)
2009. nov. 22. 18:54
 6/9 anonim ***** válasza:
Antidepresszáns volt, a mg-ból ítélve. Ezek szerencsére ritkán okoznak halált. Egyszer én 50 szemet szedtem be, de hányáson és szédülésen kívül nem lett nagy bajom.
2009. nov. 22. 20:16
 7/9 anonim ***** válasza:

Én is szedtem már be marha sok gyógyszert, de nem haltam bele, nem is hánytam ki, csak hányingerem volt napokig aztán szép lassan elmúlt.

Nem minden gyógyszertől lehet ám meghalni olyan könnyen, és a legtöbb előbb kijön mielőtt hatni kezdene.

2009. nov. 22. 21:18
 8/9 anonim válasza:

háát, erre nem tudok mit mondani.

azt mondjátok meg, hogy mi a körülmény, ami miatt arra vetemedik valaki, hogy öngyilkos legyen?

de ha nagyon öngyi akar lenni valaki, akk sztem VONAT!!! az a tutti....

2009. nov. 24. 15:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Nagyon súlyos depresszió és szenvedélybetegség, függőség. Annál már a halál is jobb...
2009. nov. 24. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!