Fél éve szedek gyógyszert. Abbahagyhatom most úgy, h 3mat már bevettem az ehaviból? Nem muszáj kivárni, míg befejezném az adagot, ugye?
1. Nem kell percre pontosan szedni, elég ha azonos napszakban szeded
2. Ezt a levelet mindenképp fejezd be, ha nem akarsz még fél-egy évig szenvedni azzal, hogy megjön, nem jön meg, késik, előbb jön stb. Totál bekavarodik tőle a ciklusod, ha most abbahagyod.
3. Ez nem cukorka, amit akkor szedsz be, amit akarsz. Így ahogy te szeded, valószínűleg nem is véd teljes hatékonysággal.
Ha ennyire éretlen vagy hozzá, tényleg ne szedd, de ezt már akkor szedd végig, mert tényleg nem lenne egy élmény.
A szedést meg elég könnyű megoldani, én olyan vagyok, hogy a fejemet is képes vagyok elhagyni és néha azt sem tudom, milyen évszak van, nemhogy hány óra, de beállítom a telefonomat emlékeztetőre, és így mindennap ugyanakkor veszem be. Nem egy ördöngősség. Egy év alatt jó, ha 5szem volt, amit egy óránál nagyobb késéssel vettem be, mert nem volt nálam a telefon pl. :D Szóval ajánlom ezt, leglaább erre a hónapra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!