Hogyan válhat valaki túlságosan is vaddá, agresszívvé?
(pontosan nem tudtam milyen témához betenni)
ismerek egy lányt, aki az iskolában kimutatja, hogy milyen szerény, de csak azért, hogy ne higgyék azt, hogy milyen agresszív, ami néha nehéz is neki.... van ilyen ismerősötök?aki csak úgy megváltozott minden ok nélkül? mert amikor kicsi volt nem csak tettette, hogy szerény félős, de most teljesen más lett, és otthon nagyon más mint volt, lehet megbolondlt, vagy csak ... nem tudom
mintha más lett volna, egyik napról a másikra
félt a horror filmektől és most szemrebbenés nélkül végignézi őket, máshogy viselkedik
fura dolgokat csinál...
düh rohamai vannak, de szerencsére még tudja kontrolálni magát, de félek h ha dühös lesz a suliba akkor lehet valami....
lehetséges, hogy történt vele valami amit nem mond el?
de mi történhetett volna?
mit tehetnék, hisz nagyon jól ismerem, és jó barátom?
vagy csak tini azért?
majd kinövi?
nem bízik senkiben, és de többet már nem írok
felbosszantott, hogy ide írok
Valoszinu, hogy tortent velem valami. Amit meg neked sem akar/tud elmondani. Probalj meg vele beszelni, magyarazd el neki, hogy ez neked furcsa, aggodsz erte, nem erted mi van vele.
Amugy nekem alt suliba volt egy ilyen osztalytarsam. (Bar neki papirja volt rola, hogy nem 100as.) Altalaban csendesen elolvasgatott a hatso padban, de ha valaki felhuzta, senki se tudta, mit fog csinalni... Egyszer pl felboritott egy padot, mindennel egyutt, es elkezdett uvolteni.. Na o valszeg mas eset, mint a tied.
Szal.. Beszelj vele, de figyelj oda, hogy ne ingereld fel. Sok sikert!
pár hónapja lett ilyen, azelőtt egy átlagos tini lány volt, és most olyan mintha már átélte vna a poklok poklát, ami lehetetlen, mert a szülei is rendesek meg minden
olyan mitha egy évig valami vagy jó ideig egy olyan helyen lett vna ahol kényszerítették dolgokra, és ettől vaddá vált
de ez lehetetlen, mert szinte minden nap látom
Az, hogy minden nap latod, nem jelenti azt, hogy semmi nem tortenhez, amirol te nem tudsz. Amugy hany eves?
Mindenfelekeppen beszelj vele!
1.vagyok
Beszélgess vele, ha segíteni akarsz rajta. Lehet, hogy világos lesz számodra, milyen valójában. Lehet, hogy csak keresi önmagát, nem tudja természetes formában kifejezni az indulatait, vagy nem tudja még kezelni, jó irányba terelni a benne felgyülemlő agressziót, de az is lehet, hogy tényleg problémái vannak az iskolán kívül. Előfordul, hogy a környezetünk hangulata és a lelkiállapotunk tartósan különböző.
Tetszik nekem egy kérdés, Doug Larsoné: "Miért van az, hogy a sötéttől félő gyerek pillanatok alatt kamasz lesz, aki egész éjjel kint akar maradni?"
Tizenöt éves fiam van, aki egyfelől éjszaka nem mer egyedül maradni a lakásban, másfelől viszont képes hajnali négyig kimaradni éjszaka. Keressek erre a viselkedésre valamilyen ésszerű magyarázatot?
Lehet bántják,bántották a suliban,vagy valahol.
Én is ismerek egy ilyen lányt... és szegény emiatt ilyen.
Neki is vannak dührohamai és sokszor dobálózik, kiabál és ő sem volt ilyen:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!