A sós tej nálatok bevállt mikor meg akartatok betegedni? Vagy melyik modszer a legjobb?
Figyelt kérdés
Az este Tüsszögtem köhögtem fujtam az orrom megállás nélkül.Reggel holt fáradt voltam.Ezért anyukám hagyott othon maradni.De amikor apám meghallotta ugy elkezdett cirkuszolni.Most megszeretném mutatni neki h igazam volt.És kérlek ne kössetek belém. A válaszokat elöre is köszi.2013. dec. 4. 20:48
11/13 A kérdező kommentje:
Gondolkoztam ink nem is akarok beteg lenni.Nem hogy örülnek neki h egeszseges vaok.Am apam nagyon szigoru.1szer elküldött 38 es fel fokos lázzal.
2013. dec. 4. 22:29
12/13 A kérdező kommentje:
De bezzeg ha ahugom köhö egy picit ö már otthon maradhat 3 napot. Az èlet igazságtalan :D Am meg azt az egy napot kibirom mèg.
2013. dec. 4. 22:31
13/13 Rigobacsi76 válasza:
Figyelj, torokgyulladásom van és így is kell suliba mennem :'D
Szerintem az is jó lehet ha este jéghideg vízben fürdöl, utána pedig nyitott ablaknál,és rövid ujjú/nadrágban alszol el.Én ezt próbálom majd meg.Habár ha reggel elkezdeném hogy megint rosszul vagyok, meg hányingerem van akkor apám miatt lehet hogy otthon maradnék még keddig (szerdán már mennék suliba szívesen) de tökmindegy ez a te posztod, nem értem miért írok az én helyzetemrol lol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!