Műtéti hegre milyen krémet tudtok ajánlani? Melyik a legjobb?
Figyelt kérdés
Kék kenőcsöt keresek, de hiánycikk, sehol nem tudom beszerezni és állítólag pont most folyik a szabályozás, hogy vényköteles lesz.
Mit ajánlotok? melyik a leghatékonyabb?
2013. nov. 25. 12:37
1/6 anonim válasza:
Nekem orvos a Cicaplast-ot ajánlotta (La Roche-Posay)
2/6 A kérdező kommentje:
Utána olvastam, sokan azt írják semmit sem ér.
Én inkább olyan "csoda" krémre vagyok kíváncsi ami tényleg hat, tehát aki próbált ilyent és van tapasztalata az írjon. Patikába sokféle van, csak éppenséggel nem érnek semmit ....
A kék kenőcs az tényleg csodakrém, mi már egyszer használtuk és az orvosok csodájára jártak, de most nem lehet sehol kapni.
2013. nov. 25. 12:52
5/6 A kérdező kommentje:
Kösz a linket utolsó, de lekéstél! Kb egy órája beszéltem velük és nem tudják beszerezni!
2013. nov. 25. 13:05
6/6 A kérdező kommentje:
Kérem tényleg csak olyan írjon, aki nem hiszi azt, hogy nem használom a google-t!
És tapasztalatokra is kíváncsi lennék. Mekkora heg volt amit kenegetettek, mennyit halványított, ilyesmi. A felületes dolgok nem az én asztalom, bocsi.
2013. nov. 25. 13:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!