Miért olyan büdös a székletem? :S
Figyelt kérdés
különösen büdös még apu is mondja, hogy fiam te ritka büdöset sz*rtál2009. nov. 22. 15:41
2/7 anonim válasza:
Vagy még az is lehet hogy olyan ritkán mész el wc-re hogy még a szar is belédrohad!
3/7 anonim válasza:
xd mindenkinek büdös te kis butus
4/7 anonim válasza:
Bizonyos betegségek esetében az átlagosnál is bűzösebb a széklet. Pld.: cukorbetegség, alkoholizmus, stb. ahogy például a vizelet is /szklerózis multiplex/.
5/7 anonim válasza:
Az én pasim is mindíg büdöset szarik, olyan a szaga mint a lószar. Mondjuk ő vagy 2-3 naponta jár budira. :o(
6/7 anonim válasza:
Lehet, hogy valami olyat ettél, ami büdösebb gázokat szabadít fel; esetleg másképp működik eleve az emésztőrendszered, bélrendszered.
Mellesleg a "szarszag" eredetileg édes illatú, nagyon-nagyon kicsi mennyiségben kellemes - még parfümnek is elmenne -, na de töményen... hát, igen, fúj. :)
7/7 anonim válasza:
néha én is tapasztalom, h van egy fura rossz szahag, és az sztem ténéyleg vmi betegség lehet, pl. amikor gócos fogam volt, akkor voltak ilyenek, meg most is időként...most meg endometriosisom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!