Mitől olyan iszonyúan büdös a székletem?
Kérem a viccelődők kíméljenek. A várandósság vége felé kezdődött, akkoriban sötétebb is volt. Most a színe, állaga változó (ahogy azelőtt is), de ugyanolyan iszonyú szagú.
Olvastam, hogy belső vérzés is okozhat fekete székletet (vagy benne fekete részek), ami büdös. Viszont amúgy jól vagyok, 7 hóval a szülés után nem szédülök vagy ilyesmi, hogy vérveszteségre gondolnék.
Lehet hülyeséget mondok(irok),gondolom le is leszek pontozva!:)
De kisfiamnak azért volt büzös a széklete mert nem tudja a kis gyomra megemésztenia tejcukrot!
Az elöttem irónak szintén igaza lehet mert a vastól amit mi is szedtünk nagyon sötét szinte fekete széklete volt!
Én kérdeztem, hogy szedsz-e vasat.
ha nem, akkor tényleg lehet, hogy valamilyen vérzésed van belül, és ez magyarázat lehetne a székleted erős szagára is (bomló vér szaga nagyon büdös lehet)! fordulj dokihoz, mert az emésztőrendszer vérzései nagyon veszélyesek lehetnek!
Köszönöm mindnekinek. Minden válaszban van valami,mert:
1. tejcukor érzékeny vagyok
DE: pont ezért kerülöm, csak nagyon minimálisat fogyasztok, ahogy azelőtt is, amikor nem volt ez a székletprobléma!
2. Az elevitet szedem, ami tartalmaz vasat
DE nagyon rendszertelenül, most pl. 2 hete biztos hogy egy szemet se szedtem, és szerintem akkor nem kellene így lenni.
Más vaskészítményt és semmi mást nem szedek.
Az elevit is tele van tejcukorral.
utolsó válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!