Nőhetek még pár cm-t?
15/L
167cm vagyok. Anyum:168cm, apum:177cm, a felmenőim vagy hogyis hívják őket: az őseim: nagyon magasak voltak,
Nagypapám:180cm, az ő szülei 2m magasak voltak. Nos a családban majdnem mindenki 170cm felett van. Csak sajna én nem vagyok magas. Utálom ezt, az osztályban mindenki még a lányok is magasabbak nálam:(( De ez tényleg fura, hogy nem növök, mert unokatesóim mind túlépte a 180cm-t még a lányok is. Soha az életben nem ittam alkoholt, nem cigizek, évek óta sportolok és egészségesen étkezem.
Nem vagy magas? Hát jó, 167 cm-el nem vagy égimeszelő, de azért olyan nagyon alacsony se vagy.
Én 158 cm vagyok és 26 éves, én már biztos nem növök.:)
Amúgy 15 éves vagy, még nőhetsz.
De ha éppen nem a távolabbi felmenőidre ütöttél genetikailag, hanem anyukádra, aki 168 cm magas, akkor lehet már csak 1-2 cm-t nősz csak.
De amúgy ez akkora nagy gond? Mert szerintem nem.:) Ettől nem leszel emberileg kevesebb senki szemében, hogy "csak" 167 cm magas vagy.:)
azért szeretnék nőni még, hogy modell lehessek:D
Az alakom megvan hozzá, mert 47kg vagyok meg a méreteim is jók hozzá. Az arcomra azt mondják nagyon karakteres és szép.:) És hát 167cm a modellkedéshez nagyon kevés:( Nem kérem azt hogy 180cm legyek, mert hát az már durván nagy lenne. Az is tökéletes lenne ha legalább elérném a 173cm-t.
Így van, ahogy előttem írták.
A súlyod miatt kéne aggódnod, ugyanis kórosan sovány vagy!
Ettől előbb-utóbb szépen leépül a szervezeted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!