Összedőlt az életem. Hogyan álljak fel?
Na már most,ezt úgy kell kezdeni,hogy:
1.Mi a lelki problémád?
2.Van teljesítéskényszered?Maximalista vagy?
3.Mániád a sport meg az egészséges életmód?Mert ha igen,akkor ezt ortorexiának hívják.Ebbe beletartozik az,hogyha például csak egészséges kajákat eszel,meg a kalóriákat számolgatod.. csinálsz ilyeneket?
4.Van olyan ember a jelenlegi ismerőseid közt,akinek elmondhatod az ÖSSZES problémádat,bajodat?
5.Van pénzed pszichológushoz menni?
6.Van időd elugrani a háziorvosodhoz?
7.Mennyit eszel?Ha keveset,az nem jó!
8.Szoktál saját magadra annyi időt szánni,hogy gondolkozz a problémák megoldásán?
A kérdésekre válaszolva:
1. Hát hogy csak egyet említsek, teherbe estem életem szerelmétől, aki a hírre azonnal abortuszt akart, már nem beszél velem, és összejött valaki mással gyorsan. Közben én 8 hetes vagyok.
2.Nem igazán. Csak normális mértékben.
3.Odafigyelek ,hogy sportoljak meg egészségesen egyek, de nem számolgatom a kalóriákat.
4.Inkább van, akinek elmondom egy részét, másnak más részét. AZ anyukám rengeteget tud rólam, de nem vagyok már gyerek, nem terhelhetem mindennel őt.
5.Nincsen.
6.Ha akarnám, lenne, de nem tudom, segítene-e
7.Nem sokat
8.Folyton csak gondolkodom....:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!