Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Összedőlt az életem. Hogyan...

Összedőlt az életem. Hogyan álljak fel?

Figyelt kérdés
Annyi rossz dolog történik mostanában, nem tudom már kezelni, teljesen kivagyok, alig eszem, rengeteget edzek, csomószor vagyok rosszul, hányok, szédülök, elájulok az utcán.... nem tudom hogyan rakjam össze magamat, egyszerűen nem megy
2013. nov. 28. 21:59
 1/6 anonim ***** válasza:
elájulsz az utcán?
2013. nov. 28. 22:01
 2/6 anonim ***** válasza:

Na már most,ezt úgy kell kezdeni,hogy:

1.Mi a lelki problémád?

2.Van teljesítéskényszered?Maximalista vagy?

3.Mániád a sport meg az egészséges életmód?Mert ha igen,akkor ezt ortorexiának hívják.Ebbe beletartozik az,hogyha például csak egészséges kajákat eszel,meg a kalóriákat számolgatod.. csinálsz ilyeneket?

4.Van olyan ember a jelenlegi ismerőseid közt,akinek elmondhatod az ÖSSZES problémádat,bajodat?

5.Van pénzed pszichológushoz menni?

6.Van időd elugrani a háziorvosodhoz?

7.Mennyit eszel?Ha keveset,az nem jó!

8.Szoktál saját magadra annyi időt szánni,hogy gondolkozz a problémák megoldásán?

2013. nov. 28. 22:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Azért vagy rosszul, és ájulsz el az utcán, mert a sok mozgás mellé nem eszel. Kezdj el enni, vagy ha az nem megy, akkor folyadékkal is bevihetsz tápanyagokat. Az anorexia halálos.
2013. nov. 28. 22:10
 4/6 anonim ***** válasza:
Orvoshoz menj vérvételre és kivizsgálásra. Addig pedig szedjél multivitamint, magnéziumot és valami növényi nyugtatót.
2013. nov. 28. 22:17
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy írtok. Orvos nem hiszem, hogy sokat tud ezzel kezdeni, ennek lelki okai vannak... sportolni régóta sportolok, csak ha ideges vagyok sokkal többet , mint normálisan. Enni meg ennék én, csak nem bírok. Nem érzem vagy gondolom magamat kövérnek, szóval anorexiás nem leszek. Csak ha lelkileg nem vagyok rendben, arra teljesen rámegyek fizikailag is. Pszichológusra én is gondoltam már, de sajnos nincsen rá pénzem.
2013. nov. 28. 22:23
 6/6 A kérdező kommentje:

A kérdésekre válaszolva:

1. Hát hogy csak egyet említsek, teherbe estem életem szerelmétől, aki a hírre azonnal abortuszt akart, már nem beszél velem, és összejött valaki mással gyorsan. Közben én 8 hetes vagyok.

2.Nem igazán. Csak normális mértékben.

3.Odafigyelek ,hogy sportoljak meg egészségesen egyek, de nem számolgatom a kalóriákat.

4.Inkább van, akinek elmondom egy részét, másnak más részét. AZ anyukám rengeteget tud rólam, de nem vagyok már gyerek, nem terhelhetem mindennel őt.

5.Nincsen.

6.Ha akarnám, lenne, de nem tudom, segítene-e

7.Nem sokat

8.Folyton csak gondolkodom....:(

2013. nov. 28. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!