Székletürítéskor távozik a szervezetemből valamiféle kellemetlen szagú váladék is. Elmentem orvoshoz, azt javasolta életem végéig egyek zabkorpás-élőflórás joghurtot. Szerintem nem lehet egy problémát ennyivel elintézni. Vannak esetleg sors társaim?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 21. 13:15
1/6 anonim válasza:
Nekem kb. 2 hónapja gennyszagú a székletem, de én nem tapasztaltam semmilyen váladékot. 3 hete pedig székrekedésem van.
2/6 anonim válasza:
Te hány éves vagy és milyen dokinál voltál?
3/6 anonim válasza:
Egyél minimum egy hétig rostokban gazdag étrendet, sok szilvát, körtét és el fog múlni. Ha 50 év feletti vagy, egy Colonix rostos béltisztító kúrát is csinálhatsz.
4/6 anonim válasza:
Elősször is cserélj orvost! Ritka idióta lehet! A váladékozás gyulladásra utal. Aminek több oka is lehet. Ezt ki kell rendesen vizsgálni! Lehetsz liszt vagy laktóz érzékeny is. Náluk gyakori a gennyes folyás, mert gyulladás van a bélben. De ezt látatlanba nehéz megmondani. Menj el gasztroentológushoz! Vesz törletet csinál tükrözést. Ha gyakori hasmenésed van, és a hasmenés nagyon büdös, akkor az lehet a hasnyálmirigy elégtelen működésétől is. Minnél hamarabb vizsgáltasd ki!
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megkristályosodott ugyan bennem a vér amikor a soraidat olvastam, de ez legalább már egy út amin elindulhatok...
2014. ápr. 2. 10:35
6/6 anonim válasza:
Kérdező!
Nagyon nagyon remélem olvasod ezt itt, nagyon megijesztett itt az előző kommentje, nekem is volt ilyenem, most már nem először. Szellentéssel jött egy kevés ilyen. Mi volt nálad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!