Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szét vágtam a kezemen a...

Szét vágtam a kezemen a bütyköt, kell ezzel menni orvoshoz?

Figyelt kérdés

3-4 napja a kerítés drót, egy fél centis vágást ejtett a kezemen,pont a bütykön. Elkezdett már varasodni,de ma azt vettem észre,hogy nincs rajta a var,és szélesebb a vágás mint amikor megvágtam.Gondolom,ahogy mozgatom a kezem folyamatosan széthúzódik,nem tud összeforrni.Kell ezzel menni orvoshoz,vagy várjak és idővel összeforr valahogy? Kicsit nedves is,olyan mintha gennyes lenne.

De nincs begyulladva,és nem fáj,szóval nem hiszem,hogy fertőzés lenne.

2009. nov. 21. 10:51
 1/2 anonim válasza:
nem ertem a butyok melyik reszt jelenti a kezeden, de ha gennyes az azt jelenti, hogy be van gyulladva es akkor mindekeppen orvos kell kezelje, mert ha a csontra terjed a fertozes csunya kovetkezmenye lehet
2009. nov. 21. 11:18
 2/2 A kérdező kommentje:
Az ujjadnak a vége,ahol csatlakozik a csont a "kézfejhez". Pontosabban nem tudom leírni.
2009. nov. 21. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!