Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet a tesómmal? Tegnap...

Mi lehet a tesómmal? Tegnap reggel ájultan találtam a szobájába! Magához tért de azt hiszi, hogy még augusztus van!

Figyelt kérdés
Sokat fájt a feje,és szerintem mikor elájult vhova beüthette!Emlékezet kiesése lenne?A barátjával szakitottak,és nem tudjuk,hogy elmondjuk e neki,mert ő azt hiszi,hogy még most jöttek össze!Mit csináljunk?Hogy deritsük,h emlékezet kiesése van e?Lécci segitsetek
2009. nov. 21. 09:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Emlékezet kiesése van és nektek az a legnagyobb gondotok, hogy elmodjátok-e, hogy szakított a barátjával?

Nem orvoshoz kéne vinni, hogy nincs-e esetleg valamilyen bevérzés az agyában ami hosszútávon gondot okoznak?

Ilyenkor azonnal mentőt kell hívni és nem azon filózni, hogy akkor most mit mondjuk el neki és mit nem... -.-

Nem hiszem el, hogy ha már te ekkora hülye vagy ehhez, a szüleidnek sincs több esze mentőt hívni...

2009. nov. 21. 10:36
 12/15 A kérdező kommentje:
Elvittük orvoshoz!A sok ideg miatt kikészült és ezek miatt fájt a fejem!Az ütés miatt meg egy átmeneti emlékezet kiesése lett!állitolag 1-2hónap és rendbe jön minden!Csak mindennek úgy kell mennie ahogy ez eddig ment!nem kell neki elmondani,h szakitottak,csak nem tudjuk,h a srác,h áll hozzá!:(
2009. nov. 21. 10:40
 13/15 anonim válasza:
87%
Én legutobb agyvérzést kaptam. Kiirtam iwiw üzenőfalra, erre azt tanácsolta egyik volt osztálytársam nézzek utánna googleba. Ahogy keresgettem rátaláltam erre az oldalra. Ki is irtam hát gyorsan mit tegyek most, másnapra érkezett a válasz, hivjak mentőt. Hivtam is de elötte beirtam a blogomba(mégse mindennap történik ez meg az emberrel). A mentők kiértek, de a ku*va istenüket 12 percbe tellet.. Felháborít! Ellátak, azota jol vagyok. Jol csináltál mindent, gratulálok!:)
2009. nov. 21. 11:52
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

utolsó:sztem nem jól csináltad már bocsi de eléggé elhamarkodottan döntöttél h egyből mentőt hívtál..

én azért előbb felhívtam vna az összes volt osztálytársam minden biológia tanáromat anyut a barátaimat meg a tudakozót is..Ezek után már talán bátrabban hívtam vna mentőt. Legközelebb azért gondolkodj el mielőtt egyből cselekszel:D

Am meg tuti h kamu. Csak éppen nem vicces, kedves kérdező.

2009. nov. 21. 13:00
 15/15 anonim ***** válasza:

Elég ellentmondásos a sztori...

Azt nem tudjátok, hogy emlékezetkiesése van-e, de (később azt írod) elvittétek orvoshoz. Ha volt orvosnál, akkor a "retrograd amnesia" dg.-nak ott kéne állnia a papíron. (szerintem nem valószínú, hogy a 2 beírásod közti 1óra 10 percben elmentetek orvoshoz, ott kivizsgálták, lekartonozták, visszaértetek, és beírtál ide...)

Egyébként ha valaki eszméletlenül fekszik bizonytalan ideje, akkor mentőt kell hívni. Ilyen esetben pedig, hogy fentáll az agyvérzés esélye (vagy amiatt esett/ájult el, vagy az ütés miatt jött létre), akkor KÖTELEZŐ, mert erős vérzésnél lehet, hogy amíg felteszed ide a kérdést, az agytörzse beékelődik és akkor cs.szhetitek (egy nap alatt pedig pláne)...

Hogy mindez tegnap történt, és ti egy napig nem csináltatok semmit eléggé hihetetlen, valószínűbb, hogy a kamukérdés beírásakor ezt nem gondoltad át, vagy pedig ahol laksz, mindenki súlyosan értelmi fogyatékos, ez esetben jelentkezzetek segélyért, mert megérdemlitek!

2009. nov. 21. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!