Nem tudok elmenni Wc-re, görcsöl a hasam és rosszul vagyok?
Figyelt kérdés
Kb 4 hete kezdődött, reggel rosszul voltam hányinger, bélgörcs, elmentem orvoshoz, mondta, hogy szorulásom van. Felírt valami gyógyszert ( ami semmit nem ért ), 1 hétig nem voltam suliba, visszamentem utána, hogy nem szeretnék többet hiányozni de legalább adjon testnevelés alóli felmentést. Ő meg úgy mondta az asszisztensnek, hogy ' najóóó adjál neki felmentést:)' amúgy ezt már régebb óta észrevettük, mintha nem akarna segíteni. Na most az van, hogy péntek óta nem voltam Wc-n, de nem is kell csak görcsöl a hasam meg fel vagyok puffadva(és rengeteget eszem) :/ hányingerem is van néha.... mit gondoltok mit csináljak?:S ( ha már az orvos nem segít )2013. nov. 27. 06:15
1/9 anonim válasza:
Javaslom kúraszerűen a Hunyadi víz fogyasztását ,az íze rossz (keserű-sós) ,de hozzá lehet szokni ,végül is valamit valamiért .
2/9 A kérdező kommentje:
olyat hol lehet venni?:) amúgy persze nem érdekel ha rossz az íze csak legyek jobban :') és köszi !
2013. nov. 27. 07:05
3/9 anonim válasza:
mind1 milyen csak víz és sok legyen... minden 10 kg-odra jusson minimum napi 1-1.5 liter víz, ha ez nem oldja meg, akkor vissza orvos, és ha nem vesz komolyan, akkor asztalra csapni, sajnos mostanában már meg kell õket gyõzni, hogy baj van...
4/9 anonim válasza:
Egy 70 kg-os esetében 7-10 l víz naponta?! Te normális vagy utolsó?:D
5/9 anonim válasza:
Nagyobb hipermarketekben ,de gyógyszertárban 100% . Nagyon hatásos !!!
6/9 anonim válasza:
20 kg akart lenni véletlen írtam 10et.
7/9 A kérdező kommentje:
kaptam ilyen hashajtót, ez a Dulcolax vagy mi.. majd kiderül mi lesz, és köszönöm a válaszokat !:)
2013. nov. 27. 21:12
8/9 anonim válasza:
a szorulás oka a legtöbb esetben, a helytelen folyadékfogyasztás. A szervezeted szomjazik ezért minden vizet elvon a bélrendszeredtõl, a hashajtó úgy fejti ki a hatását, hogy ezt a folyamatot meggátolja, tehát nem enged vizet az eleve szomjazó szervezet felé... tehát ha neked ez a megoldás jobban tetszik, mint egyszerûen több vizet inni, arra no comment...
9/9 A kérdező kommentje:
én naponta kb. megiszok 1 liter vizet.. éjjel is felkelek 3-4x és állandóan pisilni járok, megiszok vagy 20 kortyot mert olyan szomjas vagyok. iskolában is megiszok fél litert (minimum!) és 2 óránként WC-re járok...
2013. dec. 7. 21:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!