Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy tudnám rávenni magam az...

Hogy tudnám rávenni magam az oltásra?

Figyelt kérdés

Ma voltunk oltáson hogy beadják nekem a H1N1 elleni védőoltást, de ott már nem mertem odaállni, hogy adják be! Hogy tudnám rávenni magamat, be szeretném oltatni magam de nem merem!

15/F

2009. nov. 20. 13:55
 1/6 anonim ***** válasza:

Bátorság!

Addig adasd be amíg nem késő!

Arra gondolj, h az egész picik is kibírják!

2009. nov. 20. 14:00
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Látod ez az égi jel be ne oltasd magad! Nem késő? A média elbutít mindenkit!:@NE OLTASD BE MAGAD!!!
2009. nov. 20. 14:07
 3/6 A kérdező kommentje:

Első válaszoló nem megy egszerűen nem merem valami tanácsod nincs hogy hogyan tudnám? És te oltattad magad?

Második válaszoló: miért ne oltassam magam?

2009. nov. 20. 14:31
 4/6 anonim ***** válasza:
nyugi, én is féltem. ne nézz oda közben, gondolj másra és észre se fogod venni :) ha szerencséd van, fájni sem fog.
2009. nov. 20. 16:16
 5/6 A kérdező kommentje:
Oké megpróbálom
2009. nov. 20. 18:07
 6/6 anonim ***** válasza:
most ez komoly, hogy ennyire félsz tőle??? ennél sokkal fájdalmasabb dolgok vannak az életben, gondolj erre és ne nézz oda, mondogasd magadnak hogy nem fáj és kész! Bátorság...
2009. nov. 20. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!