Hogy tudnám rávenni magam az oltásra?
Figyelt kérdés
Ma voltunk oltáson hogy beadják nekem a H1N1 elleni védőoltást, de ott már nem mertem odaállni, hogy adják be! Hogy tudnám rávenni magamat, be szeretném oltatni magam de nem merem!
15/F
2009. nov. 20. 13:55
1/6 anonim válasza:
Bátorság!
Addig adasd be amíg nem késő!
Arra gondolj, h az egész picik is kibírják!
2/6 anonim válasza:
Látod ez az égi jel be ne oltasd magad! Nem késő? A média elbutít mindenkit!:@NE OLTASD BE MAGAD!!!
3/6 A kérdező kommentje:
Első válaszoló nem megy egszerűen nem merem valami tanácsod nincs hogy hogyan tudnám? És te oltattad magad?
Második válaszoló: miért ne oltassam magam?
2009. nov. 20. 14:31
4/6 anonim válasza:
nyugi, én is féltem. ne nézz oda közben, gondolj másra és észre se fogod venni :) ha szerencséd van, fájni sem fog.
5/6 A kérdező kommentje:
Oké megpróbálom
2009. nov. 20. 18:07
6/6 anonim válasza:
most ez komoly, hogy ennyire félsz tőle??? ennél sokkal fájdalmasabb dolgok vannak az életben, gondolj erre és ne nézz oda, mondogasd magadnak hogy nem fáj és kész! Bátorság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!